BeleEF de Mariënhof

Oprechte aandacht uit zich voor ons in de kleine maar ò zo belangrijke details. Wij luisteren naar onze gasten en werken samen met vele creatieven om onszelf te blijven ontwikkelen en innoveren. Elke dag opnieuw willen wij onze gasten weer verrassen en verzorgen met onze buitengewone gastvrijheid. Wij prikkelen dezintuigen enlaten iedereen op zijn/haar eigen manier genieten van onze locatie.

 

ZIE

Al vanaf dag één zijn onze locaties voorzien van gekleurd led-licht en wisselende kunst(exposities). De vrolijke teenslipperkunst van Ocean Sole zorgt ervoor dat de locatie er altijd kleurrijk bij staat! 
De gekleurde led-verlichting is naast duurzaam ook sfeervol en passend bij de huisstijl van de opdrachtgever of op de doelstelling van het evenement.

ruik

We spelen graag in op de seizoenen en stemmen daar onze geuren op af. Zo hangt er bijvoorbeeld in de herfst de geur van kaneel en dennen. Maar nog fijner zijn de heerlijke ambachtelijke geuren uit onze keuken en van onze buren van BUUF in de Serre! Wandelend door onze kloostergangen ontkom je niet aan de geur van verse appeltaart, brood en geroosterde specerijen!

 

hoor

Ervaar onze Soundperfume, een unieke samengestelde compositie van klanken, sferen en geluiden die onze locatie (on)bewust tot leven laten komen. De geschiedenis van het pand en stad weerklinken; hoor monnikengezang, gelach van kinderen en de luidende Sint-Joriskerk. Lees meer over soundperfume en talentvolle music producer Sander Baas.


proeF

Proef de passie voor koken van onze chef-kok! Onze chef kent de Mariënhof als geen ander en onze keuken is zijn tweede thuis. Samen met zijn team verzorgt hij met passie en plezier alles op het gebied van culinair. De chef werkt met verse producten en passie en dat is te proeven. Voor hem is niks te gek en hij kan met zijn team alles verzorgen..

 

Voel je welkom

Voel je welkom bij ons. Wij zetten ons vanaf dag één in om de Mariënhof meer toegankelijk te maken voor de inwoners van Amersfoort. De afgelopen jaren hebben wij hard gewerkt aan het verder openzetten van de deuren. Kom bij ons langs voor een bezoekje aan onze Wijnbar Zuster Margaux, BUUF in de Serre, kunstexposities en geniet van onze verschillende open evenementen.