Informeel samenkomen op een bijzondere plek

Op zoek naar een geschikte locatie voor uw borrel of receptie? Kom dan samen in stadsklooster Mariënhof Amersfoort. Een plek die uw gasten zeker niet snel vergeten en waarbij gastvrijheid wordt geademd. Het team, dat staat voor persoonlijke aandacht en een passie voor gastvrijheid heeft, zorgt ervoor dat uw gasten zich thuis voelen en genieten. Recepties van 15 tot 300 personen, bij ons kan het allemaal.

Net even anders

De Mariënhof is geen doorsnee evenementenlocatie en kent met haar rijke geschiedenis vele karakteristieke ruimtes en bijzondere plekjes. Bij mooi weer bieden de kloostertuinen ook een fijne setting om met elkaar te borrelen.

Onze gasten verrassen en verzorgen staat voorop, daarom is onze service vaak net even anders dan anders. Continu werken we aan originele foodconcepten en opvallende manieren van presenteren. Zo schenken we bijvoorbeeld wijnen vanuit leren winebelts en hebben we een eigen limonadebar met unieke smaken.

Receptie op maat

Bepaal zelf de invulling en aankleding van uw receptie, bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij adviseren u graag over de (culinaire) invulling en samen met de keukenbrigade kunnen we een voorstel doen, passend bij uw doelgroep en evenement.