Aan de zijkant van de Mariënhof, in de Serre, kan iedereen sinds de zomer van 2015 genieten van ambachtelijke taart onder het genot van een goede kop koffie of thee. 

Bij BUUF staat taart centraal, zowel hartig als zoet. Carmen en Cesare: ''We hebben het niet over een vlaai, kunstige taarten of slagroomtaarten. Onze taarten zijn gericht op smaak en niet op uiterlijk. En dat proef je!''

Het is ook mogelijk om thuis van de taarten van BUUF te genieten! Alle taarten kunnen namelijk besteld worden! Kijk voor meer informatie op de website van BUUF in de Serre.

HART & ZIEL PRIJS mariënhof

In december 2014 kwam Mariënhof met de Hart & Ziel prijsvraag, waarbij de bedenker van het beste horecaconcept een plek kon winnen in de Serre van de Mariënhof.  Een half jaar later, tijdens de spannende finale op 1 mei 2015, werden Carmen en Cesare uitgeroepen tot winnaressen. Zij ontvingen van ons de sleutel van de Serre. Na een periode van klussen opende de 'BUUF's'  in de zomer van 2015 hun deuren! 

carmen en cesare

Carmen en Cesare zijn al jaren vriendinnen, twee jaar lang buurvrouwen en nu ook nog eens buurvrouwen van de Mariënhof.  Met andere woorden: BUUF’s!

BUUF's  droom om een eigen bedrijf te beginnen gaat al jaren terug. Dankzij de Hart en Ziel wedstrijd van de Mariënhof hebben zij van die droom werkelijkheid kunnen maken.

OPENINGSTIJDEN

woensdag t/m zaterdag:          10.00 uur tot 18.00 uur.
zondag:                                              12.00 uur tot 18.00 uur.