UNIEKE EINDEJAARSBORREL

Samen op afstand genieten en beleven tijdens een unieke eindejaarsborrel!
Op zoek naar een bijzondere manier om met uw bedrijf of afdeling het jaar af te sluiten? Geniet dan samen op afstand vanuit huis van een heerlijke online wijnproeverij! In samenwerking met onze award-winning wijnbar Zuster Margaux hebben we drie proeverijpakketten samengesteld. Zo is er voor ieder wat wils!

Bekijk in onze digitale brochure alle mogelijkheden. Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag mee!

over de ONLINE thuisproeverij

Om u in deze tijd te blijven verrassen en met elkaar te verbinden, verzorgen we smaakvolle online thuisproeverijen. Geniet vanuit huis, op afstand maar toch samen, van een heerlijke beleving met parels van wijnen en goede bites.

Tijdens de proeverij laten we uw medewerkers ‘blind’ proeven. Het pakket bevat namelijk wijnen met nummers in plaats van etiketten. Dat is pas echt samen proeven en beleven! Uiteraard maken we tijdens de proeverijen bekend welke wijnen er zijn geproefd. Tijdens de proeverij kunnen vragen gesteld worden aan de sommeliers, zo blijft het interactief. De proeverij duurt ongeveer 1,5 uur en is later nog rustig terug te kijken.

Om een persoonlijke touch aan het proefpakket te geven heeft u de mogelijkheid een kaartje of andere communicatie uiting vanuit uw organisatie aan het pakket toe te voegen.

DAAROM THUISPROEVEN!

  • Al meer dan 1.600 thuisproevers zijn u voorgegaan!
  • Ideaal voor zowel kleine als grote groepen! Van 2 tot 350+
  • Écht samenkomen op afstand
  • Unieke samenwerking met onze award-winning wijnbar Zuster Margaux
  • Kerstpakket en eindejaarsborrel in één!
  • Alcoholvrij pakket mogelijk

”Wat hebben wij genoten. Echt ontzettend lekkere wijnen, maar het was ook zo leuk opgezet. Het was een avondje uit maar dan thuis!” – Saskya Angevare

Inspiratie op doen? Lees hier de business case van de allereerste zakelijke proeverij!