• Karakteristieke zalen,
    van 10 tot 700 personen
  • Voor elke gelegenheid
    een passende zaal
  • Centraal in het land gelegen
 

eventlocatie in hartje Amersfoort

Organiseer uw evenement in Mariënhof Amersfoort, een stadsklooster met hart en ziel. Onze monumentale evenementenlocatie heeft karakter en vele mogelijkheden voor uw event. Wij bieden ervaren adviseurs die u meenemen en ondersteunen in het gehele traject.

Als de muren van ons stadsklooster konden spreken zouden hun verhalen u meenemen naar de rijke geschiedenis van het pand. De eerste stenen van het klooster werden ruim 500 jaar geleden gelegd en sindsdien heeft het pand vele functies gediend. Dit merkt u direct wanneer u binnenstapt en maakt haar tot een  evenementenlocatie met karakter en een verhaal.

Wij bieden u 10 ruimtes met elk een eigen karakter en grootte. Voor elk evenement kunnen we de juiste setting bieden. Er zijn kleine ruimtes voor bijvoorbeeld workshops, lunches en presentaties en grote ruimtes feesten of congressen. 

 
20160421-Koningsbal-OOCL-Amersfoort-EM-8587.jpg

evenementenlocatie tot 700 personen 

De Mariënhof kent verschillende entrees en het gebouw ligt te midden van prachtige kloostertuinen. De achterzijde van het klooster ligt aan de singel, waardoor vervoer per boot dus mogelijk is. Een unieke beleving! Wanneer u onze locatie in zijn geheel afhuurt, kunt u maar liefst 700 gasten verwelkomen.

Wij kunnen een deel van de organisatie verzorgen of de totale regie in handen nemen. Ons team heeft de kennis in huis en met passie voor gastvrijheid ontzorgen we volledig. Voor ons is elk evenement uniek en op het gebied van eten, drinken, licht, geluid, decor, entertainment, vervoer denken wij met u mee. Wij ontzorgen!

naamloos (839 van 1120) (1).jpg

CENTRAAL GELEGEN LOCATIE

Centraal gelegen evenementenlocatie
De Mariënhof is perfect bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Parkeer in parkeergarage Koestraat (op steenworp afstand) of stap uit bij de bushalte voor de deur.

 

 

 

Of bel 033 - 463 29 79
 

kwaliteit in catering

Al eeuwenlang branden de fornuizen in dit klooster. Vroeger voor de monniken, later voor alle weeskinderen en in de jaren 90 voor gasten van het Michelin sterrenrestaurant, wat in het klooster was gevestigd.

Vandaag de dag zorgen onze chef-kok en zijn brigade voor een hoogstaand culinair product voor onze gasten. Met dagverse ingrediënten, ambachtelijk en gericht op de fijnproevers. Onze culinaire mogelijkheden zijn eindeloos, voor elk evenement weet onze brigade een goed product neer te zetten. 

 

Plattegrond
zalen en tuinen

Klik om te vergroten. Plattegrond zalen & tuinen.

Wij hebben genoten van deze sfeervolle ruimtes, intiem met toch een groot gezelschap. Aandacht voor onze persoonlijke wensen en meedenkend in de optimale uitvoering. Personeel zeer professioneel, maar bescheiden op de achtergrond. Kortom een aanrader!
— Caty Asscher