• Evenementen tot 800 personen
  • Unieke evenementenlocatie
  • Centraal gelegen
 

Eeuwenoude event locatie

Organiseer uw congres, beurs of bedrijfsuitje in het 600 jaar oude klooster Mariënhof. Dan merkt u het meteen: deze evenementenlocatie is een oase van rust, karakter en stijl. De Mariënhof ligt centraal in Amersfoort, is uitstekend bereikbaar voor uw gasten en heeft een zeer divers zalenaanbod.

Ongeacht de omvang van uw evenement; de Mariënhof voldoet aan uw verwachtingen. Met 9 praktische ruimtes is de Mariënhof ideaal als evenementen- en feestlocatie. Er zijn kleine zalen voor bijvoorbeeld workshops, lunches en productpresentaties. En grotere zalen voor seminars, bedrijfsfeesten of congressen.
 

Totaalcapaciteit voor evenementen:
600 gasten

Als u de locatie in z’n geheel afhuurt, kunt u maarliefst 600 gasten verwelkomen. Er zijn verschillende entrees en het gebouw ligt temidden van prachtige kloostertuinen. De achterzijde van het klooster ligt aan de singel. Vervoer per boot van of naar de locatie is dus goed mogelijk, dat maakt uw congres, feest of bedrijsuitje écht bijzonder.

Laat ons een deel van de organisatie verzorgen òf de totale regie in handen nemen. Ons team ontzorgt u. Wij hebben ruime ervaring en passie voor gastvrijheid. Voor ons is elk congres en evenenement uniek! Eten, drinken, licht, geluid, decor, entertainment, vervoer… wij verzorgen het voor u.
 

Catering met een geschiedenis

vergaderzaal-amersfoort-zaalverhuur-vergaderlocatie-trouwlocaties-bruiloft-locaties-congrescentrum

Al eeuwenlang branden de fornuizen in dit klooster: vroeger voor een eenvoudige maaltijd voor Abdij bewoners… In de jaren 90, toen hier een sterrenrestaurant was gevestigd… En nog steeds serveren wij onze gasten een hoogstaand culinair product. Met dagverse ingrediënten, nog steeds ambachtelijk, gericht op kritische gasten. Uiteraard zijn er diverse diner- en buffetmogelijkheden, uitgeserveerde lunches, aansluitend bij elk budget.

 


Of bel 033 - 463 29 79

Onze gasten waren zeer onder de indruk van de ambiance van de Marienhof! Én lovend over het diner...
— De heer O. Renaud
 


Plattegrond

Klik om te vergroten. Plattegrond zalen & tuinen.

Overnachten

Op loopafstand van de Mariënhof ligt Hotel De Tabaksplant waar uw gasten na afloop van een evenement een goed onderkomen kunnen vinden. Het hotel beschikt over 25 hotelkamers. Kijk op www.hoteldetabaksplant.nl voor meer informatie. 

 

Centraal gelegen evenementenlocatie

De Mariënhof Amersfoort is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Uw gasten parkeren in parkeergarage Koestraat (op steenworp afstand) of stappen uit bij de bushalte voor de deur.