De Familiedag editie van 11 juni gaat niet door.
 

logoFAMDAG.jpg

De Mariënhof organiseert leuke activiteiten voor de hele familie. Een onbezorgde middag om te genieten met kinderen, opa's, oma's, neefjes, nichtjes, ooms, tantes, vriendjes, iedereen!

VOORSTELLING THINK!: Er was weer..

In een sprookjesachtige omgeving letterlijk de avonturen van Roodkapje en Sneeuwwitje beleven? Kom dan met de kinderen naar ons prachtige stadsklooster waar wij elke tweede zondag van de maand een theatervoorstelling verzorgen. De voorstelling is geschikt voor iedereen vanaf 3 jaar en gebaseerd op de leukste sprookjes. 

Theatergroep THINK! maakt korte, humorvolle, energieke, cabareteske theatervoorstellingen voor de hele familie.
En ze leefde nog lang en gelukkig... Einde, of toch niet? Want wat gebeurde er daarna? Dat verhaal kent nog niemand.  THINK! vertelt verder waar de sprookjes ophouden.

In combinatie met de voorstelling bieden wij de mogelijkheid om lekker bij ons te eten en drinken met de familie. Meer informatie over deze  arrangementen zijn hieronder te vinden.

 
THINK slaagt er in om een voorstelling te spelen die het publiek meeneemt in het verhaal, volkomen geboeid, en dat zonder decor, zonder welke toeters en bellen dan ook. Ik vond het fascinerend!
— Ivette Plummen, Programmeur jeugdtheater Parkstad Limburgtheaters
 

DATA EN prijzen

Van januari t/m juni speelt theatergroep THINK! elke tweede zondag van de maand een sprookjesachtige voorstelling op ons Atelier.

De prijs voor een kaartje bedraagt € 10 per persoon en wij raden aan om vooraf te reserveren. Ook verzoeken wij  om arrangementen  vooraf te reserveren.
Naar de voorstelling zonder reservering is op eigen risico, want er zijn maar een beperkt aantal plekken. Vol=Vol! 

Hieronder een overzicht van de aankomende dagen en tijden van de voorstellingen. 

  • 11 juni - Sneeuwwitje                             15.30 uur tot 16.05 uur
 

* Betalen hoeft pas op de dag zelf in de Mariënhof.

 

middagarrangementen

Naast losse kaartverkoop bieden wij de mogelijkheid om de voorstelling te combineren met lekker eten en drinken in de Mariënhof. Zo kan er vooraf genoten worden van een heerlijke zoete taartjes proeverij bij BUUF in de Serre of achteraf van een heerlijke borrelplank in onze wijnbar Zuster Margaux .
Lees hieronder meer over onze arrangementen en reserveer meteen!

 
 
buuf.jpg

voorpret-arrangement

Kom vooraf heerlijk eten en drinken bij BUUF in de Serre. Jullie worden om 14.30 uur verwacht. Zij zorgen voor een heerlijke proeverij van zoete taartjes om vervolgens aan te schuiven bij de sprookjesachtige theatervoorstelling.

  • Aanvang:  14:30 uur
  • Prijs €  17,50 - per persoon.

* prijzen zijn inclusief kaartje theatervoorstelling en exclusief dranken.   

* Betalen hoeft pas op de dag zelf.

Zuster Margaux logo.jpg

NAGENIET- arrangement

Wijnbar Zuster Margaux  is een ideale plek om achteraf met de familie nog even na te genieten en (bij) te kletsen. In combinatie met de voorstelling bieden zij jullie een heerlijke plateau Margaux (ter waarde van €9,50 - per persoon ).

Speciaal voor de kinderen wordt een speelruimte ingericht waar gekleurd en gesnoept kan worden!

  • Prijs €  18,- per persoon. 

* prijzen zijn inclusief kaartje theatervoorstelling en exclusief dranken.  

 

* Betalen hoeft pas op de dag zelf.

 
 
vergaderzaal-amersfoort-zaalverhuur-vergaderlocatie-trouwlocaties-bruiloft-locaties-congrescentrum


Natuurlijk kan de theatervoorstelling ook op eigen gelegenheid gecombineerd worden met een bezoek aan wijnbar Zuster Margaux of BUUF in de Serre!