vergaderzaal-amersfoort-zaalverhuur-vergaderlocatie-trouwlocaties-bruiloft-locaties-congrescentrum
 

Fridaywines in een nieuw jasje! 

Sinds kort is FridayWines in een nieuw jasje gestoken. Elke editie FridayWines vindt vanaf nu  plaats in onze wijnbar Zuster Margaux en er wordt niet meer met een vaste toegangsprijs gewerkt. U kunt  in onze wijnbar aanschuiven en genieten van live entertainment tussen 17.00 uur en 20.00 uur.
In lijn met het thema van de maand zal onze chef-kok een heerlijk te bestellen gerecht live bereiden vanachter de bar. Onze sommeliers laten u deze avond graag kennismaken met bijpassende wijnen. U betaalt achteraf voor wat u heeft gedronken en gegeten in plaats van een all-in prijs. 


Elke derde vrijdag van de maand luiden wij in onze wijnbar Zuster Margaux op sfeervolle wijze het weekend in. Kom langs en geniet van goede wijnen, fijne gerechten van de kaart en/of de avondspecial en wisselend live entertainment.

Iedere editie kent een eigen thema waarbij onze sommeliers een selectie heerlijk wijnen kunnen laten proeven en schenken.  De chef-kok van de Mariënhof bereidt live aan de bar het gerecht van de avond, exclusief te proeven op FridayWines. Natuurlijk is FridayWines niet compleet zonder livemuziek! Telkens wisselend en verrassende optredens, van jazz duo tot aan een akoestisch gitaar optreden.

Schuif uit werk aan met collega's, vrienden en familie voor de borrel die staat voor gezelligheid, kwaliteit en ontspanning. Wij zorgen voor een goede start van het weekend in een warme setting! 

 

over fridaywines

 • Elke derde vrijdag van de maand in Zuster Margaux
   
 • Genieten van live entertainment tussen 17.00 - 20.00 uur.
 • Chefkok bereidt afgestemd op het thema live achter de bar het gerecht van de avond.
   
 • Bijpassende selectie heerlijke wijnen geselecteerd door onze sommeliers te proeven en te schenken. 
   
 • Toegang is gratis. 
   
vergaderzaal-amersfoort-zaalverhuur-vergaderlocatie-trouwlocaties-bruiloft-locaties-congrescentrum

EERSTVOLGENDE EDITIE

 • Friday Wines Summer Vibes - 16 juni

  De zomer nadert en dat vinden wij fijn! Op vrijdag 16 juni zoeken wij dan ook graag de zomersferen op tijdens de editie Summer Vibes. Wij zorgen voor heerlijke zomerse wijnen en de chef-kok zal daarbij een lekker Indonesisch gerecht bereiden. 

  We duimen deze vrijdag dan ook voor een warme zonsondergang. Kom in onze tuinen loungen op het meubilair, plof in de zitzakken of ga languit in onze hangmat. Dit allemaal met een gloed glas wijn in de hand en summer vibes op de achtergrond!