huwelijk locatie Mariënhof Amersfoort

Het belangrijkste moment van je leven verdient een unieke trouwlocatie! De Mariënhof is een sprookjesachtig klooster met eeuwenoude tuinen en romantische trouwzalen... Een toplocatie in hartje Amersfoort voor een fantastisch trouwfeest. 

De tien meter hoge Singelzaal met gebrandschilderde ramen, de zonnige binnenplaats, de prachtige kloostertuinen en de monumentale sfeer maken de Mariënhof tot een top trouwlocatie. De stijlvolle zalen hebben allemaal een eigen karakter. Het klooster is een oase van rust, maar ligt toch centraal - in het hart van Amersfoort.

Er zijn grote en kleine zalen: alles om je bruiloft perfect tot z’n recht te laten komen. De maximumcapaciteit van de trouwzaal is 200 personen, maar als je de hele locatie afhuurt, kan je nog veel meer personen ontvangen. Je kan hier dus de huwelijksplechtigheid, de receptie, het diner én het trouwfeest houden. 

 

Een onvergetelijke dag! Het personeel van de Mariënhof was zo vriendelijk, behulpzaam en betrokken.
— Ruben en Bianca Dop

Maak kennis met onze trouwlocatie

Maak een vrijblijvende afspraak met onze weddingplanner. Je krijgt een uitgebreide rondleiding en we spreken alle wensen voor de trouwdag en trouwplechtigheid door. We denken graag mee en geven elk trouwfeest een bijzondere invulling. Jullie huwelijk wordt een dag om nooit te vergeten!

 

 


Of bel 033 - 463 29 79

 
  • Officiële trouwlocatie, burgerlijk en kerkelijk trouwen mogelijk
  • Sprookjesachtig klooster met eeuwenoude tuinen
  • 10 meter hoge Singelzaal met gebrandschilderde ramen
 
 

Uniek in Amersfoort: burgerlijk huwelijk én kerkelijk trouwen op één locatie


Het 16e eeuwse klooster De Mariënhof is een officiële trouwlocatie met kerkkapel - je kan hier dus zowel kerkelijk als burgerlijk trouwen: uniek voor trouwlocaties in de gemeente Amersfoort. 

 
 Culinaire hoogstandjes 

Culinaire hoogstandjes 

 

Catering tijdens het huwelijk

Eten bij de Mariënhof is een belevenis. Huwelijksgasten kunnen rekenen op culinaire hoogstandjes. We werken met dagverse ingrediënten, passend bij de seizoenen. Gezond, afwisselend, harmonieus, rijk van smaak!

Alles wordt afgestemd op je persoonlijke wensen en budget; een romantisch meergangendiner na afloop van jullie huwelijk, of een walking dinner in de kloostertuinen… Wij verzorgen alles tot in de puntjes, met passie en creativiteit.