Mariënhof kerstmarkt 2017

UNIEKE BELEVING VOOR UW MEDEWERKERS
Na het succes van de afgelopen jaren komen de Amersfoortse winkeliers ook dit jaar weer bijeen voor de sfeervolle Mariënhof Kerstmarkt! Uw medewerkers en/of zakenrelaties kunnen volledig in de kerstsferen hun eigen kerstpakket samenstellen met producten van lokale ondernemers. In combinatie met een spetterende feestavond, diner en/of borrel de perfecte afsluiting van het jaar! 

Organisaties in en rondom Amersfoort kunnen van 11 t/m 17 december naar de kerstmarkt in stadsklooster Mariënhof. Door de combinatie van winkelen en gastronomie zorgen wij voor een volledig verzorgde beleving.

Wij hebben een speciaal kerstarrangement samengesteld,
download hieronder de brochure en bekijk  alle informatie en prijzen! 

 
 

HIGHLIGHTS 

  • Variërend aanbod aan winkeliers uit Amersfoort  waarmee uw medewerkers het kerstpakket kunnen samenstellen.
  • Ideale combinatie met een bijzonder feest, borrel en/of diner in de Mariënhof.
  • Evenement op hoog niveau met passie, kwaliteit en gastvrijheid.
  • Exclusiviteit mogelijk.
  • Laat ons een deel van de organisatie verzorgen of de totale regie in handen nemen.  Ons team ontzorgt!
winterfoto.jpg
Wat een werk is er door iedereen verzet om het alle gasten naar de zin te maken. De kerstmarkt was helemaal top en de ondernemers boden prachtige producten aan, iedereen ging blij en tevreden naar huis. De Mariënhof is een fantastische locatie!

een sfeervolle EVENEMENTENLOCATIE 

Verzorg voor uw organisatie de perfecte eindejaarsafsluiter en organiseer een borrel, diner of een spetterende feestavond in ons 500 jaar oude klooster. Hier komen oud en nieuw perfect samen en met haar sfeervolle ruimtes en authentieke kloostertuinen is het een evenementenlocatie met karakter.

De Mariënhof ligt in het hartje van Amersfoort en is uitstekend bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Met haar diverse ruimtes is er voor ieder wat wils. Als u de locatie in zijn geheel afhuurt, kunt u maar liefst 800 gasten verwelkomen.
Laat ons een deel van de organisatie verzorgen òf de totale regie in handen nemen. Ons team ontzorgt u. Wij hebben ruime ervaring en passie voor gastvrijheid. Voor ons is elk evenement uniek! Eten, drinken, licht, geluid, decor, entertainment, vervoer… wij verzorgen het voor u.

HET IDEALE KERSTGESCHENK 

De kerstmarkt is de perfecte gelegenheid om uw medewerkers een cadeau te geven wat bij iedereen in de smaak valt. Door het ruime aanbod van lokale winkeliers ontvangen uw medewerkers een waardevolle beloning om het jaar mee af te sluiten. Medewerkers stellen zelf het kerstpakket samen, u hoeft zich dus geen zorgen te maken over de invulling!
 

* Bovenstaand overzicht is nog niet compleet, de lijst winkeliers wordt regelmatig aangevuld,  

 
 
 

De Mariënhof Kerstmarkt is een initiatief van
I Pure Connection en Mariënhof Amersfoort.

Schermafbeelding 2017-09-20 om 14.29.48.png