EEN UNIEKE BELEVING VOOR UW MEDEWERKERS

Na het succes van de afgelopen jaren komen de Amersfoortse ondernemers ook dit jaar bijeen voor de sfeervolle Mariënhof kerstmarkt! Uw medewerkers en/of zakenrelaties kunnen in de  kerstsferen in het stadsklooster hun eigen kerstpakket samenstellen met producten van lokale ondernemers. In combinatie met een spetterend feest, diner en/of borrel de perfecte afsluiting van het jaar! 

Organisaties in en rondom Amersfoort kunnen van 11 t/m 17 december naar eigen wens en invulling de kerstmarkt in de Mariënhof bezoeken. Door de combinatie van winkelen en gastronomie zorgen wij voor een volledig verzorgde beleving.

 

HET IDEALE KERSTGESCHENK 

De kerstmarkt is de perfecte gelegenheid om uw medewerkers een cadeau te geven wat bij iedereen in de smaak valt. Door het ruime aanbod van lokale ondernemers ontvangen uw medewerkers een waardevolle beloning om het jaar mee af te sluiten. Medewerkers stellen zelf het kerstpakket samen en u hoeft zich geen zorgen te maken over de invulling.

 

HIGHLIGHTS 

  • Variërend aanbod aan winkeliers uit Amersfoort  waarmee uw medewerkers het kerstpakket kunnen samenstellen.
  • Ideale combinatie met een bijzonder feest, borrel en/of diner in de Mariënhof.
  • Evenement op hoog niveau met passie, kwaliteit en gastvrijheid.
  • Volledige exclusiviteit mogelijk.
  • Laat ons een deel van de organisatie verzorgen of de totale regie in handen nemen.  Ons team ontzorgt!
 

sfeervolle EVENEMENTENLOCATIE 

Verzorg voor uw organisatie de perfecte eindejaarsafsluiter en organiseer een borrel, diner of een spetterende feestavond in ons 500 jaar oude klooster.
Hier komen oud en nieuw perfect samen en met haar sfeervolle ruimtes en authentieke kloostertuinen is het een evenementenlocatie is met karakter.

De Mariënhof ligt in het hartje van Amersfoort en is uitstekend bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Met haar diverse ruimtes is er voor ieder wat wils. Als u de locatie in zijn geheel afhuurt, kunt u maar liefst 800 gasten verwelkomen.

Laat ons een deel van de organisatie verzorgen òf de totale regie in handen nemen. Ons team ontzorgt u. Wij hebben ruime ervaring en passie voor gastvrijheid. Voor ons is elk evenement uniek! Eten, drinken, licht, geluid, decor, entertainment, vervoer… wij verzorgen het voor u.


Wat een werk is er door iedereen verzet om het alle gasten naar de zin te maken. De kerstmarkt was helemaal top en de ondernemers boden prachtige producten aan, iedereen ging blij en tevreden naar huis. De Mariënhof is een fantastische locatie!