BRUILOFT LOCATIE IN AMERSFOORT

Zijn jullie op zoek naar een unieke en bijzondere locatie in Amersfoort voor jullie bruiloft? De Mariënhof in Amersfoort biedt met haar sprookjesachtige uitstraling het perfecte decor voor een romantische en intieme bruiloft.

De Mariënhof is recent helemaal gerestaureerd en opgeknapt en deze oude dame glimt als nooit tevoren! Ze leent zich perfect voor zowel een onvergetelijke binnen- als buiten bruiloft. Download onze trouwbrochure voor meer informatie!

OFFICIËLE TROUWLOCATIE

De Mariënhof is een officiële trouwlocatie en wij vieren graag de liefde met jullie! Het is mogelijk om in onze prachtige kapel het huwelijk te voltrekken, maar er zijn ook goede mogelijkheden van een buitenbruiloft.
Zijn jullie op zoek naar een locatie die de hele bruiloft kunnen faciliteren? Van de huwelijksceremonie in de kapel tot een spetterend feest op de dansvloer, alles kan op één locatie en ons team staat met alle plezier voor jullie klaar.

vergaderlocatie-amersfoort-zaalverhuur-congreslocatie-congreszaal-vergaderzaal-congres-evenementenlocatie-locatie-evenement

PERSOONLIJKE BEGELEIDING EN BIJZONDERE MOGELIJKHEDEN

Benieuwd geworden naar onze locatie in Amersfoort? Jullie zijn van harte welkom om langs te komen op locatie, zodat we jullie leren kennen en alles kunnen vertellen over de mogelijkheden. Door de jarenlange ervaring en kennis van de locatie kan ons team goed meedenken met jullie wensen en advies geven. Op jullie bruiloft moet alles kloppen en aan jullie wensen voldoen. Wij nemen graag de tijd voor jullie om te horen wie jullie zijn, hoe jullie elkaar hebben leren kennen en hoe wij van jullie grote dag iets heel bijzonders kunnen maken.

Wij doen ook regelmatig mee aan de Open Toptrouwlocatie Route. Zien we jullie daar tijdens de volgende editie? Maak op locatie kennis met onze leveranciers.

ONZE CHEF-KOK ZORGT VOOR HEERLIJK ETEN OP JULLIE BRUILOFT

Jullie bruiloft is natuurlijk niet compleet zonder goed eten en drinken. Dit kunt u met een gerust hart aan ons keukenteam overlaten. Onze chef-kok Patrick is al ruim 14 jaar heer en meester in de keuken van de Mariënhof en kan alles voor jullie verzorgen. Van een sharing dinner tot een exclusief gangen diner of een heerlijke barbecue. Hij denkt graag met jullie mee over de culinaire invulling van jullie grote dag.

vergaderlocatie-amersfoort-zaalverhuur-congreslocatie-congreszaal-vergaderzaal-congres-evenementenlocatie-locatie-evenement congres-amersfoort-congreslocatie-locatie-seminar-evenementenlocatie-zaalverhuur-zaal-huren

BEREIKBAARHEID EN MOGELIJKHEDEN

Dankzij de centrale ligging van onze locatie kunnen al jullie gasten eenvoudig met de auto of het openbaar vervoer reizen. Lees meer over de route en parkeergelegenheid.
Benieuwd naar alle mogelijkheden van onze unieke trouwlocatie? Neem eens een kijkje op onze speciale TROUWWEBSITE.