Mariënhof amersfoort CORONAPROOF? ZEKER WETEN!

Zorgeloos en verantwoord samenkomen door ruime zalen en onze opgestelde protocollen.
Wij krijgen dagelijks de vraag gesteld of er – ondanks de constant wijzigende maatregelen rondom het coronavirus– nog steeds events en congressen kunnen worden georganiseerd in ons monumentale pand. We kunnen volmondig en luid zeggen: JA! Onze locatie voldoet ruimschoots aan alle noodzakelijke voorzieningen en protocollen voor zakelijke bijeenkomsten én meer! Onze locatie is dankzij de hoge plafonds, optimale ventilatie en diverse entrees uitermate geschikt voor het optimaal ontvangen en verzorgen van bijeenkomsten.

SNEL NAAR

PROTOCOLLEN EN SPRANKELENDE HYGIËNE BELOFTES

Onze locatie hanteert het protocol voor bijeenkomsten en gaat zelfs nog een stap verder voor een optimale en sprankelende gastvrijheid en belofte. Met dit alles beogen we een algemeen kader te creëren voor het veilig organiseren en bezoeken van zakelijke bijeenkomsten. Hierdoor wordt voldaan aan de door de overheid voorgeschreven richtlijnen. Daarnaast zullen we elke bijeenkomst met meldplicht aanmelden bij onze veiligheidsregio. Met elkaar blijven we het verschil maken!

UPDATE N.A.V. PERSCONFERENTIE 28 SEPTEMBER

Tijdens de persconferentie van maandag 28 september jl. zijn nieuwe coronamaatregelen aangekondigd. Hoe zit het momenteel met het organiseren van een bijeenkomst? Wat is er nu veranderd en wat kan er allemaal nog wel
Hieronder een overzicht ter verduidelijking:

  • Vanaf 29 september geldt er een maximum van 30 personen per ruimte. Onze locatie kan in totaal dus meer personen op een veilige en verantwoorde manier verwelkomen.
  • Wanneer u een bijeenkomst/event organiseert of wilt organiseren voor groepen van 30+ kan dat ook nog steeds bij ons. Gezien onze vele ruimtes en streaming mogelijkheden kunnen we uw bijeenkomst verdelen over meerdere zalen om het maximum van 30 personen per zaal niet overschrijden.
  • Er bestaat de mogelijkheid dat één deze dagen duidelijk gaat worden of strict bijeenkomsten van zakelijke aard (vergadering, congres, bijeenkomsten die noodzakelijk zijn voor het functioneren van je bedrijf of organisatie) van groepen groter dan 30 in een ruimte toch doorgang kunnen vinden.

 Ga direct naar onze veelgestelde vragen pagina en lees direct antwoord op de meest voorkomende vragen

SAMEN MAKEN WE HET VERSCHIL

Waar nodig zullen wij extra aandacht vragen aan u als opdrachtgever en aan uw gasten om elkaar de ruimte te geven en waar nodig de adviezen van onze ‘zorgdragers’ op te volgen. Wat wij verwachten van u en uw gasten:

  • Houdt de 1,5 meter afstand van elkaar en onze medewerkers.

  • Denk er aan om ook bij binnenkomst elkaar de ruimte te geven.

  • Was regelmatig uw handen en maak gebruik van onze hygiënetafel.

  • Nies en/of hoest in uw elleboog.

  • Blijf bij klachten thuis.