Mariënhof amersfoort CORONAPROOF? ZEKER WETEN!

Zorgeloos en verantwoord samenkomen door ruime en goed geventileerde zalen.
Wij krijgen dagelijks de vraag hoe het zit met het (coronaproof) organiseren van bijeenkomsten en evenementen op onze locatie. Met de versoepelingen die gelden vanaf 26 juni kunnen we met veel enthousiasme zeggen dat we weer heel veel mogen verzorgen op onze locatie!

Onze locatie voldoet daarnaast ruimschoots aan alle noodzakelijke hygiëne en veiligheid voorzieningen voor (zakelijke) bijeenkomsten, evenementen én meer! Onze locatie is dankzij de hoge plafonds, optimale ventilatie en diverse entrees uitermate geschikt voor het optimaal ontvangen en verzorgen van bijeenkomsten.

SNEL NAAR

PROTOCOLLEN EN SPRANKELENDE HYGIËNE BELOFTES

Onze locatie hanteert het protocol voor bijeenkomsten en gaat zelfs nog een stap verder voor een optimale en sprankelende gastvrijheid en belofte. Met dit alles beogen we een algemeen kader te creëren voor het veilig organiseren en bezoeken van zakelijke bijeenkomsten. Hierdoor voldoen wij ruimschoots aan de door de overheid voorgeschreven richtlijnen. 

UPDATE N.A.V. PERSCONFERENTIE 18 JUNI 2021

YES! Tijdens de persconferentie van vrijdag 18 juni jl. is ons duidelijk geworden dat we weer heel veel mogen en daar zijn wij heel blij mee! We kijken er enorm naar uit om het sprankelende verschil te maken tijdens uw evenement of bijeenkomst.

Wat mogen we vanaf 26 juni 2021?

Vanaf 26 juni 2021 is het weer mogelijk om evenementen en/of bijeenkomsten te organiseren zonder dat er een maximum aan het aantal gasten zit.  Hierbij zijn wel wat basis maatregelen van toepassing.

Wij hebben de afgelopen maanden veel ervaring opgedaan in het verantwoord en veilig organiseren van bijeenkomsten. Zo hebben wij het voordeel dat onze ruimtes hoog en goed geventileerd zijn. De meerdere entrees en toiletgroepen zorgen ervoor dat u enkel uw eigen gasten tegenkomt op locatie. Daarnaast zorgt ons team ervoor dat uw event op en veilige en verantwoorde manier verloopt. Wij kijken er enorm naar uit om u en uw gasten te mogen ontvangen op onze locatie.

EVENEMENTEN/BIJEENKOMSTEN MET TOEGANGSBEWIJS

Bij het organiseren van een evenement heeft u de keuze om uw evenement te laten plaatsvinden met óf zonder toegangsbewijs. Klik op onderstaande link en zie direct een overzicht van de mogelijkheden op onze locatie met of zonder toegangsbewijs. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

SAMEN MAKEN WE HET VERSCHIL

We vragen aan u om op locatie de adviezen van onze ‘zorgdragers’ op te volgen. Daarnaast vragen wij al onze gasten om zich aan de basisregels van de Rijksoverheid te houden. Wat wij daarom verwachten van u en uw gasten:

  • Was regelmatig uw handen en maak gebruik van onze hygiënetafel.

  • Nies en/of hoest in uw elleboog.

  • Blijf bij klachten thuis.

  • Houdt de 1,5 meter afstand van elkaar (niet van toepassing tijdens een evenement met toegangsbewijs).