Mariënhof amersfoort CORONAPROOF? ZEKER WETEN!

Zorgeloos en verantwoord samenkomen door ruime zalen en onze opgestelde protocollen.
Wij krijgen dagelijks de vraag gesteld of er – ondanks de constant wijzigende maatregelen rondom het coronavirus– nog steeds events en congressen kunnen worden georganiseerd in ons monumentale pand. We kunnen volmondig en luid zeggen: JA! Onze locatie voldoet ruimschoots aan alle noodzakelijke voorzieningen en protocollen voor zakelijke bijeenkomsten én meer! Onze locatie is dankzij de hoge plafonds, optimale ventilatie en diverse entrees uitermate geschikt voor het optimaal ontvangen en verzorgen van bijeenkomsten.

SNEL NAAR

PROTOCOLLEN EN SPRANKELENDE HYGIËNE BELOFTES

Onze locatie hanteert het protocol voor bijeenkomsten en gaat zelfs nog een stap verder voor een optimale en sprankelende gastvrijheid en belofte. Met dit alles beogen we een algemeen kader te creëren voor het veilig organiseren en bezoeken van zakelijke bijeenkomsten. Hierdoor wordt voldaan aan de door de overheid voorgeschreven richtlijnen. Daarnaast zullen we elke bijeenkomst met meldplicht aanmelden bij onze veiligheidsregio. Met elkaar blijven we het verschil maken!

UPDATE N.A.V. PERSCONFERENTIE 23 MAART

Tijdens de persconferentie van dinsdag 23 maart jl. zijn de verlengde coronamaatregelen aangekondigd. Hoe zit het momenteel met het organiseren van een bijeenkomst? Wat is er nu veranderd en wat kan er allemaal nog wel? Hieronder een overzicht ter verduidelijking:

Vanaf 14 december 2020 is Nederland in een lockdown geraakt. Deze lockdown is op dinsdag 23 maart met vier weken verlengd en zal dus tot in ieder geval 20 april jl. lopen.
Vanaf de ingangsdatum van de lockdown geldt dat er geen bijeenkomsten en/of evenementen georganiseerd mogen worden. Hierop geldt een uitzondering voor;

  • Bijeenkomsten die noodzakelijk zijn voor de continuering van de bedrijfsvoering (denk aan ledenvergaderingen, MT-vergaderingen, noodzakelijke productlanceringen, en dergelijke), met alleen de noodzakelijke kern van het team of de afdeling op locatie en op 1,5 meter afstand
  • Live of hybride bijeenkomsten waarbij slechts de noodzakelijke kern van het projectteam, de organisatie en de sprekers aanwezig zijn op locatie, op 1,5 meter afstand

Onze locatie kan u en uw team op een veilige en verantwoorde manier verwelkomen, mits voldaan aan de bovenstaande uitzonderingen. Wanneer u een bijeenkomst organiseert of wilt organiseren kan dat dus nog steeds bij ons. Gezien onze mogelijkheden kunnen we uw bijeenkomst verdelen over meerdere zalen of een livestream opzetten om op een veilige manier samen te komen. Wij adviseren graag over de meest veilige en verantwoorde manier om een bijeenkomst doorgang te bieden.

Momenteel presenteren wij al onze catering in de vorm van take-away zodat u en uw gasten, tijdens een vergadering of livestream, even pauze kunnen houden. Het is heerlijk om ter onderbreking van het programma, onder het genot van een kop koffie of lunchbox, een wandeling langs de prachtige Amersfoortse grachten te maken.

Heeft u vragen over de bovenstaande maatregelen en hoe wij onze locatie coronaproof hebben ingericht? Neem dan gerust contact met ons op.

 Ga direct naar onze veelgestelde vragen pagina en lees direct antwoord op de meest voorkomende vragen

SAMEN MAKEN WE HET VERSCHIL

Waar nodig zullen wij extra aandacht vragen aan u als opdrachtgever en aan uw gasten om elkaar de ruimte te geven en waar nodig de adviezen van onze ‘zorgdragers’ op te volgen. Wat wij verwachten van u en uw gasten:

  • Houdt de 1,5 meter afstand van elkaar en onze medewerkers.

  • Denk er aan om ook bij binnenkomst elkaar de ruimte te geven.

  • Was regelmatig uw handen en maak gebruik van onze hygiënetafel.

  • Nies en/of hoest in uw elleboog.

  • Blijf bij klachten thuis.