Mooie woorden...

vergaderzaal-amersfoort-zaalverhuur-vergaderlocatie-trouwlocaties-bruiloft-locaties.

Afgelopen december hebben wij voor een zakelijke klant een mooi Kerstfeest mogen organiseren. Op het feest waren maar liefst 700 gasten aanwezig, ons hele pand was in gebruik. Met een live-band, DJ, cocktailbar, wijnproeverij, casino en de gehele Mariënhof gekleed in de kerstsferen was het voor ons een mooie en uitdagende opdracht. Met veel inspanning, maar vooral plezier hebben wij ons ingezet om de gasten een beleving te geven met passie, kwaliteit en gastvrijheid. 

Na afloop van het evenement hebben wij een mooie bedankbrief ontvangen van Marcel Schouten (Eventmanager). Wij zijn erg trots op de woorden van Marcel, daarom willen wij deze graag met u delen:

''Het is alweer bijna een maand geleden dat we zo’n mooi en succesvol event hebben mogen organiseren bij jullie. Wij kijken met heel veel plezier terug op dit kerstfeest. De samenwerking voorafgaand en op de dag zelf met het hele team was uitermate servicegericht en prettig. 

In de evaluatie die ik had kwam de perfecte service van alle medewerkers vaak terug. Dat is mooi om te horen want hoe goed we alles ook van te voren plannen, de uitvoering moet gedaan worden door de mensen en dat blijft vaak hangen bij de gast. Het assortiment aan eten en drinken was ruim voldoende en de kwaliteit en de presentatie van het geheel was ook uitstekend.

De locatie gaf middels de decoratie goed de kerstsfeer aan en ik kan dan ook niet anders zeggen dat wij met veel voldoening terugkijken op dit feest.
Dank voor jullie gastvrijheid en de prettige samenwerking en ik zal de Mariënhof op een zeer positieve manier naar buiten brengen.'' - Marcel Schouten

vergaderzaal-amersfoort-zaalverhuur-vergaderlocatie-trouwlocaties-bruiloft-locaties.