Finalisten Hart & Ziel prijsvraag bekend!

 
 
vergaderzaal-amersfoort-zaalverhuur-vergaderlocatie-trouwlocaties-bruiloft-locaties.

De jury van de Hart & Ziel prijsvraag heeft vandaag bekend gemaakt welke deelnemers geselecteerd zijn voor de finale!
De deelnemers hebben in deze fase van de wedstrijd hun concepten verder uitgewerkt en een businessplan geschreven. De jury had de lastige taak alle businessplannen te beoordelen en te komen tot de top drie finalisten.

Stemmen

Van maandag 20 april 12:00 uur  t/m woensdag 29 april 12:00 uur kan op de Hart & Ziel website www.hartenzielprijsvraag.nl gestemd worden op de finalisten. Hierna sluit de stemmogelijkheid en worden de stemmen opgeteld en de punten verdeeld over de finalisten. De uitslag van de stemmen wordt bekend gemaakt op de finaledag.

De finalisten 

Hieronder een overzicht van de 3 finalisten van de Hart & Ziel prijsvraag:

vergaderzaal-amersfoort-zaalverhuur-vergaderlocatie-trouwlocaties-bruiloft-locaties.
 
vergaderzaal-amersfoort-zaalverhuur-vergaderlocatie-trouwlocaties-bruiloft-locaties.
 
vergaderzaal-amersfoort-zaalverhuur-vergaderlocatie-trouwlocaties-bruiloft-locaties.
 

Stemmen

Van maandag 20 april 12:00 uur t/m woensdag 29 april 12:00 uur kan op de Hart & Ziel website www.hartenzielprijsvraag.nl gestemd worden op de finalisten. Hierna sluit de stemmogelijkheid en worden de stemmen opgeteld en de punten verdeeld over de finalisten. De uitslag van de stemmen wordt bekend gemaakt op de finaledag.

Finaledag

Op de finaledag pitchen de finalisten hun concept voor jury en publiek. Na een aantal kritische vragen komt de jury met een eindoordeel. Bovenop dit eindoordeel komen de publieksstemmen en zo wordt de winnaar van de Hart & Ziel prijsvraag bepaald. Aan het eind van het programma wordt de winnaar feestelijk bekend gemaakt onder aanwezigheid van de pers.