Tijdelijk nieuwe kunst van Amersfoortse kunstenaars te bezichtigen

Tot medio maart zijn in de Mariënhof diverse nieuwe werken van een selecte groep Amersfoortse kunstenaars te bewonderen. De werken, van schilderijen tot wand- en keramische objecten, zijn door het hele pand vrij te bezichtigen. 

Ontdek tijdens het wandelen door de prachtige oude kloostergangen werken van kunstenaars uit eigen stad. Niet alleen gangen, maar ook verscheidene ruimtes en de binnentuin zijn hiervoor in gebruik! Tref tot eind maart de kunstwerken van Trudi Willenborg, Jopie van Zanten, Mitzy Renooy, Wilma Hornsveld, Suzanne Compaan, Sietzke Penninga, Ester Overmars en Hester Oppedijk van Veen. 

Benieuwd? Kom doordeweeks overdag rustig bij ons binnenlopen om een kijkje te nemen. In het weekend is de kunst te bekijken via de ingang van BUUF in de Serre. In combinatie met een kopje koffie en stuk ambachtelijke taart van BUUF een leuk en verrassend uitstapje!

Werken van bovengenoemde kunstenaars zijn ook te bewonderen op de KunstKijkRoute van Amersfoort. Kijk voor meer informatie over de kunstenaars en de route op www.kunstkijkroute.nl.

vergaderzaal-amersfoort-zaalverhuur-vergaderlocatie-trouwlocaties-bruiloft-locaties.
vergaderzaal-amersfoort-zaalverhuur-vergaderlocatie-trouwlocaties-bruiloft-locaties.