Relatiecongres Case

Mariënhof Amersfoort Case

Relatiecongres Valentijnsdag

In de veilige omgeving van haar dikke muren en eeuwenoude verhalen leent de Mariënhof zich perfect om in alle privacy een (geheel exclusief te huren) congres te organiseren. Zo was met Valentijnsdag de gehele locatie omgetoverd tot een warme, liefdevolle locatie waar relaties warm werden ontvangen. Zo verzorgden speciale hostesses, Love Doctors, het ontvangst en werd tijdens de gehele dag klein entertainment ingezet wat zorgde voor een persoonlijke sfeer en knusse setting. We roepen regelmatig dat het onze opdracht is om gasten hun schild te laten zakken en hen daarna in het hart te raken. We kunnen niet anders zeggen dan dat deze organisatie daar ruimschoots in is geslaagd. Het thema was prachtig doorgevoerd en de details klopte.

Onze rol was faciliterend: oprechte gastvrijheid en service verlenen en waar mogelijke extra accenten aanbrengen in het concept. Een rol die ons past als een jas, op de achtergrond onze opdrachtgever en gast centraal stellen. 

Schermafbeelding 2018-02-28 om 13.00.39.png