uw online event in De Marienhof

Tegenwoordig zijn livestreams niet meer weg te denken uit de wereld van evenementen en congressen! Ook bij ons in de Mariënhof kunt u op een succesvolle manier een online of hybride bijeenkomst organiseren. Wij bieden allerlei mogelijkheden aan en hebben voor het gemak standaard pakketten samengesteld. Natuurlijk denken wij graag met u mee en bieden we maatwerk voor uw event. Met online/hybride events blijven uw gasten verbonden en verrast!

HYBRIDE, STUDIOSETTING OF LIVESTREAM, ALLES IS MOGELIJK!

In samenwerking met onze technische leverancier Blended Connect kunnen wij in al onze ruimtes een studiosetting bouwen. Interactie met het thuispubliek, inbellers, of subsessies? Bij ons is het is allemaal mogelijk! Onze technici nemen alle techniek uit handen en zorgen er voor dat uw evenement vlekkeloos verloopt, zodat de boodschap van uw event ook goed bij de gasten thuis aankomt.

Door uw congres of evenement (gedeeltelijk) online te organiseren hoeft niemand meer iets te missen en kunt u toch van het comfort en faciliteiten van onze locatie genieten. Daarnaast kunt u het aantal deelnemers ook nog eens maximaal vergroten!

DIVERSE PAKKETTEN
Bij het organiseren van een online evenement komen hele andere zaken kijken dan bij een volledig live evenement. Om u hierin te helpen, werken wij met eenvoudige en overzichtelijke pakketten.
Hulp nodig bij het maken van uw keuze of op zoek naar extra mogelijkheden? Onze salesafdeling staat voor u klaar en helpt u bij het organiseren van uw evenement. Ook onze technici denken graag met u mee en kunnen u door hun jarenlange ervaring goed adviseren.

BEKIJK ONZE PAKKETTEN

HOE ZIET HET ER DAN UIT? BEKIJK DE DEMOPAGINA
Er zijn online vele mogelijkheden, maar hoe ziet dat er uit? En wat krijgt uw thuispubliek te zien? Onze technische leverancier heeft een demopagina gemaakt, zodat u alvast een inkijkje krijgt in wat er allemaal mogelijk is en wat er gerealiseerd kan worden op het platform. Bekijk vooral ook even de demofilm waarin Blended Connect extra toelichting geeft.

DEMOPAGINA

VRAGEN? NEEM GERUST CONTACT OP!
We kunnen ons voorstellen dat het organiseren van een evenement met een livestream verschillende vragen op kan roepen. Wilt u graag meer advies over het organiseren van een online evenement? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag! Laat het ons ook vooral weten als u andere ideeën hebt voor het online organiseren van uw event. Een webinar of online workshops? Wij denken graag mee.