vier pasen met een onbezorgde culinaire paasbrunch in stadsklooster mariënhof 

Het is inmiddels een traditie: Een heerlijke paasbrunch bij de Mariënhof. Het stadsklooster wordt deze dagen omgetoverd in paassferen en kunt u samen met uw gezelschap genieten van een zorgeloze middag met de culinaire kwaliteiten van onze keukenbrigade.

Onze brunch is leuk (en natuurlijk lekker) voor alle leeftijden. Voor de kinderen zijn er voldoende activiteiten in een veilige omgeving. Het paasbuffet bevat een gevarieerd assortiment. Van vlees, vis en vegetarische gerechtjes tot hartig en lekkere zoetigheden. Met een speciaal kinderbuffet is er voor ieder wat wils! Hopelijk is het weer goed gezind en kunnen jullie ook genieten van onze kloostertuinen.

RESERVEER ONZE PAASBRUNCH

INFORMATIE Paasbrunch

Datum
Zondag 21 april & Maandag 22 april
Aanvang
11:00 uur
Prijzen
Volwassenen €39,50 inclusief ontvangst met bubbels. 
Kinderen van 5 t/m 12 jaar €22,50 inclusief entertainment.
Kinderen t/m 4 jaar gratis. 
Inbegrepen
Culinair warm/koud buffet & dessert.
Koffie, thee & sappen.

VOOR DE KINDEREN

Kinderen hoeven zich niet te vervelen: Er staat een speciaal kinderbuffet klaar en er zijn diverse activiteiten geregeld. Er worden kinderfilms gedraaid, er liggen genoeg kleurplaten, zijn er leuke spelletjes om te spelen en kunnen er mooie creaties worden geschilderd op paaseieren. Natuurlijk verstopt de Paashaas ook nog eieren in de tuin!