RE-CONNECT ARRANGEMENTEN

Op een ontspannen manier samenkomen? Dat is Re-Connect! We hebben arrangementen samengesteld om samen te kunnen komen bij ons. Uiteraard de met de kwaliteit en professionele gastvrijheid die u van ons gewend bent.

Stadsklooster Mariënhof staat garant voor een groene en gezonde omgeving in een sfeervolle setting. Onze locatie heeft zowel binnen als buiten vele mogelijkheden voor intiem en onbezorgd samenkomen.

Of u nu iets wilt vieren met familie/vrienden tijdens een borrel, diner of zakelijke bijeenkomst met uw afdeling/team tijdens een informele borrel; bij ons is het mogelijk!

 

Bekijk onze re-connect arrangementen

BORREL

Heeft u iets te vieren en zoekt u een groene en ruime omgeving om op een verantwoorde manier samen te komen? Bij ons kunt u al vanaf 8 personen reserveren voor een onbezorgde borrel met goede bites. We hebben een heerlijk en divers borrelarrangement samengesteld.

diner

Geniet met elkaar van een heerlijk onbezorgd diner! Momenteel kunt u bij ons al vanaf 10 personen terecht. U heeft de keuze uit twee verschillende arrangementen, namelijk een 3-gangen of een 4-gangen menu. Geniet van de culinaire kwaliteiten van onze chef-kok en zijn enthousiaste keukenbrigade. Altijd gevarieerd en de smaken van het seizoen. Voor ieder gezelschap bieden wij een passende setting en ruimte, bij mooi weer is ook buiten dineren mogelijk!