RE-CONNECT ARRANGEMENTEN

Omdat wij heel graag weer willen doen wat we het liefste doen, verzorgen wij nu met passie Re-Connect Events. Op een verantwoorde manier elkaar weer in het echt ontmoeten en samenkomen. De huidige beperkingen hebben onze creativiteit vergroot en met onze Re-Connect arrangementen maken wij het voor u mogelijk om weer samen te komen.

Uiteraard met de kwaliteit en professionele gastvrijheid die u van ons gewend bent. Genietend van een veilige, groene en gezonde omgeving. Of u nu iets wilt vieren met familie/vrienden tijdens een borrel of diner of zakelijk wilt samenkomen met uw afdeling/team tijdens een informele borrel. Bij ons is het mogelijk!

Bekijk hieronder de speciale re-connect arrangementen die wij hebben samengesteld.

BORREL

Heeft u iets te vieren en zoekt u een groene en ruime omgeving om op een verantwoorde manier samen te komen? Bij ons kunt u al vanaf 8 personen reserveren voor een onbezorgde borrel met goede bites. We hebben een heerlijk en divers borrelarrangement samengesteld.

diner

Geniet met elkaar van een heerlijk onbezorgd diner! Momenteel kunt u bij ons al vanaf 10 personen terecht. U heeft de keuze uit twee verschillende arrangementen, namelijk een 3-gangen of een 4-gangen menu. Geniet van de culinaire kwaliteiten van onze chef-kok en zijn enthousiaste keukenbrigade. Altijd gevarieerd en de smaken van het seizoen. Voor ieder gezelschap bieden wij een passende setting en ruimte, bij mooi weer is ook buiten dineren mogelijk!