Wij hebben een nieuwe trouwwebsite!

Klik snel op onderstaande link en laat jullie verrassen door ons romantische stadsklooster en oneindige mogelijkheden. 

 
 


Trouwen in Mariënhof Amersfoort

Ons eeuwenoude klooster van maar liefst 500 jaar oud is met haar sprookjesachtige kloostertuinen, romantische binnenplaats en 10 meter hoge trouwzaal een trouwlocatie met karakter. Mariënhof staat voor vele ruimtes en eindeloze mogelijkheden, met andere woorden de perfecte locatie waar jullie alle bijzondere momenten op één plek kunnen vieren. Wij hebben alles in huis!

De Mariënhof heeft met haar rijke historie vele doelen gediend. Na haar oorspronkelijke bestemming heeft het pand vanaf 1479 dienst gedaan als nonnenklooster en huisvesting aan Augustijner monniken. Vanaf 1611 werd het klooster een burgerweeshuis.

Oud en nieuw komen op bijzondere wijze samen; direct bij binnenkomst ervaren jullie de sfeer van vroeger en ontdekken jullie de knipogen naar het heden door onze hedendaagse kunstcollectie, moderne techniek en sfeervolle ledverlichting in de Kloostergangen.

onderscheidende service

vergaderzaal-amersfoort-zaalverhuur-vergaderlocatie-trouwlocaties-bruiloft-locaties-congrescentrum

Ons team bestaat uit gedreven, jonge, enthousiaste mensen die met hun ervaring precies weten waar een goede trouwlocatie aan moet voldoen. Bijzondere service op hoog niveau in onze genen. Onze chef-kok werkt met verse producten en bediening wordt bij ons op exclusieve wijze uitgevoerd; onze gerechten presenteren wij altijd op bijzondere wijze. Wij denken graag mee over de invulling voor jullie dag en kunnen wij binnen elk budget iets bijzonders bieden om jullie bruiloft onvergetelijk te maken. Met ons team en partners
ontzorgen wij volledig en kunnen wij alles regelen! 

bijzondere gastvrijheid

Wat ons kenmerkt is onze manier van service verlenen. Onze exclusieve wijze van bediening en presentatie dragen bij aan de ultieme beleving die wij jullie bruiloft bieden. Onze bediening werkt in een net uniform en serveert gerechten vanaf bijzondere plateaus of middels ludieke materialen. Onze wijnen serveren wij vanuit speciale ‘winebelts’.

Wij bieden jullie en jullie gasten warme gastvrijheid. Onze gasten het naar hun zin maken, te verrassen, verzorgen en verbinden is onze drijfveer.

 

maak kennis met onze trouwlocatie!


Maak een vrijblijvende afspraak met onze weddingplanner Astrid.

Jullie krijgen een uitgebreide rondleiding en we spreken alle wensen door.  We denken graag mee en geven elk trouwfeest een bijzondere invulling. Jullie huwelijk wordt een dag om nooit te vergeten!

 

 Of bel 033- 463 29 79

vergaderzaal-amersfoort-zaalverhuur-vergaderlocatie-trouwlocaties-bruiloft-locaties-congrescentrum

Uniek in Amersfoort: burgerlijk én kerkelijk trouwen op één locatie


Mariënhof is een officiële trouwlocatie met kerkkapel - jullie kunnen hier zowel kerkelijk als burgerlijk trouwen; uniek voor trouwlocaties in de gemeente Amersfoort. 
 

 

onze Weddingplanner Astrid de boer

De Mariënhof is een prachtige locatie om de liefde te vieren. Ik ben mij bewust van het klooster en haar geschiedenis, dat maakt mijn werk(omgeving) extra bijzonder.

Ik zie elke bruiloft als een unieke aangelegenheid. Vanaf het eerste contact tot en met de evaluatie begeleid ik jullie en help ik met het realiseren van al jullie wensen. Een onvergetelijke belevenis voor het bruidspaar en de gasten staat bij mij voorop. Hoe groot, intiem, klassiek of spetterend jullie het ook wensen, niets is onmogelijk!

Ik hoop jullie snel te ontvangen in ons bijzondere klooster.

 
vergaderzaal-amersfoort-zaalverhuur-vergaderlocatie-trouwlocaties-bruiloft-locaties-congrescentrum
 

trouwreportages


Onze locatie is met haar prachtige tuinen en bijzondere ruimtes zeker een fotogenieke locatie te noemen! Er is dan ook zeker de mogelijkheid om jullie trouwreportage op onze locatie te houden!
Neem voor meer informatie contact met ons op via 033- 463 29 79 of stuur een e-mail naar Astrid.

 Fotograaf: Damien Franscoise  www.trouw-portret.nl

Fotograaf: Damien Franscoise www.trouw-portret.nl