VERGADEREN met 1,5 meter AFSTAND IN AMERSFOORT

Zoekt u een locatie in Amersfoort om te vergaderen met gepaste afstand? Wij snappen dat het fijn is om elkaar weer in het echt te ontmoeten en te re-connecten. Ook in deze tijden omarmt het team van Mariënhof Amersfoort u als opdrachtgever en gast, uiteraard voor nu in figuurlijke zin.

Onze locatie is momenteel helemaal ingericht op verantwoord samenkomen met het waarborgen van de 1,5 meter. 

Heeft u advies nodig of wilt u weten hoe wij te werk gaan? Bel ons vooral! Wij denken graag met u mee over mogelijkheden om vergaderingen met 1,5 meter afstand zo goed mogelijk te faciliteren. Wij helpen u graag mee in het organiseren van offline en/of online vergaderen vanuit onze locatie in Amersfoort.

MAATREGELEN OP LOCATIE

Wij zullen op locatie de nodige maatregelen treffen om te zorgen dat u en uw gasten zich op hun gemak voelen. In onze sprankelende hygiëne beloftes nemen we u mee in de maatregelen die wij nemen om uw vergadering op een verantwoorde manier te faciliteren. Wij zullen onze reeds hoge standaarden nog verder aanscherpen, met de flexibiliteit en kennis die u van ons gewend bent. Uiteraard zullen we maatwerk leveren, zodat uw vergadering op een veilige en verantwoorde manier georganiseerd kan worden.

RE-CONNECT BORREL OF DINER

Wilt u de vergadering afsluiten met een informele borrel of heerlijk diner? Omdat we heel graag weer willen doen wat we het liefste doen, verzorgen we momenteel met passie speciale Re-Connect borrels en diners.

Maak gebruik van ons speciale borrelarrangement waarin we verschillende food items serveren of kies voor een heerlijk 3 of 4-gangendiner.
De Re-Connect mogelijkheden zijn volledig aangepast aan de huidige ontwikkelingen en zijn uiteraard helemaal ingericht op de 1,5 meter afstand en verscherpte hygiëne. Vraag onze verkoopadviseurs naar de mogelijkheden!

Waar uitdagingen zijn liggen kansen

Graag nemen wij u mee in kansen die er voor u als opdrachtgever bestaan om de vergadering op een andere, eigentijdse en verantwoorde manier te organiseren. Denk bijvoorbeeld aan livestream mogelijkheden op locatie.
Momenteel werken wij, in samenwerking met onze technische leverancier, aan concepten die het voor u als opdrachtgever vergemakkelijken om de bedrijfsvoering weer op te pakken.

Neem gerust contact met ons op! Wij denken graag mee over een passende oplossing voor het organiseren van uw vergadering.

Uw gasten parkeren naast de deur

Mariënhof Amersfoort is door haar centrale ligging in het land goed bereikbaar per auto. Uw gasten kunnen parkeren in parkeergarage de Koestraat. Deze ligt op steenworp afstand van onze locatie!

Met het openbaar vervoer? Ook dat is een prettige reis. Verschillende buslijnen rijden vanaf Amersfoort CS en stoppen voor de deur.