Fotografie: Frank Doorhof

Fotografie: Frank Doorhof

 

 

wibi soerjadi komt naar AMERSFOORT!

Met trots delen wij mee dat Wibi Soerjadi twee prachtige pianoconcerten zal geven in de Mariënhof! Op zaterdag 21 januari en  zaterdag 4 februari verzorgt Wibi een prachtig concert in onze  Singelzaal. 

Wibi is al 35 jaar actief en populair als concertpianist. Traditiegetrouw zal hij deze kerst alweer voor de 24e keer in het Concertgebouw te Amsterdam zijn Kerstgala concert geven. Nog nooit eerder heeft een artiest zoveel jaren aaneen solorecitals gegeven in de Grote Zaal van het legendarische Concertgebouw. Meer informatie over Wibi Soerjadi? Lees meer. 

 
singel zakelijk.jpg

Over de concerten

Wibi Soerjadi speelt tijdens de concerten in de Mariënhof eigen gecomponeerd werk zoals bekende stukken 'Amor & Psyche' en 'Mother Melodies'. Dit laatste werk is speciaal voor zijn moeder gecomponeerd. 

Daarnaast zal u voor het eerst getuige zijn van zijn allernieuwste gecomponeerde werk van stukken uit het 60-delige Sprookjesboek.  Met stukken als 'De Eenhoorn' , 'De prinses' en andere sprookjesfiguren vertelt Wibi een muzikaal verhaal. Hij zal  de stukken persoonlijk toelichten. Ook zal het werk van bekende componisten gespeeld worden en ontbreken Wibi's favoriete componisten Chopin en Liszt niet. 

 

meet & Greet 

Na afloop van het concert vindt een meet & greet plaats waar u de mogelijkheid heeft tot het verkrijgen van een handtekening en een foto. Ook worden hier exclusief de stukken uit het Sprookjesboek op bladmuziek verkocht!

 
 Fotografie: Frank Doorhof

Fotografie: Frank Doorhof

 
 

informatie concerten 


Data en tijden

  • zaterdag 21 januari, 20:15 uur 
  • zaterdag 4 februari, 20:15 uur

    Beide concerten zijn inclusief pauze.

Prijzen

  • € 37,50- per persoon,
    inclusief pauzedrankje. 
 
 

TIp: WIjnbar zuster margaux

Voor een complete avond uit is een bezoek aan onze wijnbar Zuster Margaux een echte aanrader!  Kom voorafgaand aan de voorstelling langs voor een heerlijke high-wine (reservering), goede wijnen en/of lekker eten.
Ook na de voorstelling is onze wijnbar nog open om te kunnen nagenieten.