Zaalverhuur in hartje Amersfoort

Voor elke gelegenheid vindt u een passende zaal in evenementenlocatie Mariënhof Amersfoort. Ons eeuwenoude stadsklooster biedt ruimte aan gezelschappen van 2 tot maar liefst 700 personen.
De stijlvolle, klassiek ingerichte ruimtes hebben allemaal een eigen karakter, zodat er voor elke gelegenheid een passende ruimte is. Van vergaderen tot een spetterende feestavond… kies een ruimte die past bij het doel van uw bijeenkomst. Bij ons kunt u ook de hele locatie exclusief huren voor een beurs, feest of congres.
De Mariënhof Amersfoort beschikt over alle moderne middelen voor elk soort evenement, veelal inbegrepen bij de zaalhuur. Prijzen voor zaalverhuur beginnen bij € 150,-.

 

CENTRAAL GELEGEN LOCATIE, ZELFS VIA HET WATER BEREIKBAAR 

De Mariënhof Amersfoort is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Uw gasten parkeren in parkeergarage Koestraat (op steenworpafstand van de vergaderlocatie) of stappen uit bij de bushalte voor de deur. De achterzijde van het klooster ligt aan de singel. Vervoer per boot van of naar de locatie is dus ook goed mogelijk, dat maakt uw bijeenkomst écht bijzonder.
 

Of bel 033 - 463 29 79

vergaderzaal-amersfoort-zaalverhuur-vergaderlocatie-trouwlocaties-bruiloft-locaties-congrescentrum

De karakteristieke zalen van de Mariënhof:

Bar
 

Plattegrond

 

Klik om te vergroten. 


 Singelzaal

Singelzaal

 Rôtisserie

Rôtisserie

 Tuinkamer

Tuinkamer

 (Klooster)tuinen

(Klooster)tuinen

 Bar

Bar

 Atelier 

Atelier 

 Lounge

Lounge

 Wijnkelder

Wijnkelder