Gemeente_Amersfoort-185.jpg

zomeractie 

vier BIJ ons uw zomerevenement 

Onze locatie biedt vele mogelijkheden voor zomerse evenementen.
De afgelopen jaren is er dan ook veelvuldig genoten van ons klooster en de bijbehorende (Klooster)tuinen tijdens de zomermaanden. Speciaal voor deze maanden hebben wij fijne zomeracties samengesteld.
Neem voor alle informatie vooral contact met ons op, wij helpen u graag verder!
 

Of bel ons meteen!

zomeractie 

Wij trakteren! Boek bij ons een dagbijeenkomst tussen 1 mei en 30 juni 2018 en krijg van ons de borrel cadeau.
Deze actie is geldig wanneer u een dagbijeenkomst (8 uur) boekt op een dag tussen 1 mei en 30 juni  in 2018 en de groepsgrootte minimaal 30 personen bedraagt. De borrel van 30 minuten bestaat uit ons drankarrangement en een selectie van noten en huisgemarineerde olijven op tafel.
 

Bekijk de actie digitaal 


ARRANGEMENTEN 

Deze arrangementen zijn geldig op dagen in mei, juni en juli 2018

L1010808.jpg

zomerborrel

Ontdek de warme gastvrijheid  tijdens een heerlijke zomerborrel.
Het afgelopen jaar hebben wij vele mooie zomerborrels mogen verzorgen. Daarom hebben wij ook dit jaar een scherp borrelarrangement voor u samengesteld!

HET ARRANGEMENT   vanaf 30 personen & 2 uur
Geniet twee uur van dranken uit ons assortiment, noten en olijven op tafel en warme borrelhappen - 3 p.p. - voor slechts € 24,50 per persoon (excl. btw en incl. zaalhuur). + Gratis rondje bitterballen van ons!
 

Bekijk de actie digitaal

_RG81783.jpg

zomerbarbecue

Ontdek de heerlijke kloostertuinen van ons klooster tijdens een barbecue!
Kom genieten van onze  gastvrijheid en de culinaire kwaliteiten van de chef. Ook dit jaar willen we  samen met u genieten van de zomer en onze tuinen. Daarom hebben we dit jaar een makkelijk en compleet barbecue arrangement voor u!

HET ARRANGEMENT  vanaf 30 personen & 2,5 uur
Geniet van dranken uit ons assortiment, diverse salades, brood met dips, sauzen en garnituren. Warme gerechten van onze Green Eggs en rokerij, uiteraard een ruim assortiment vlees, vis & vegetarisch voor slechts € 59,50 per persoon (excl. btw en incl. zaalhuur). + Gratis dessert van de chef!

Bekijk de actie digitaal