evenementenlocatie mariënhofvergaderlocatie-amersfoort-zaalverhuur-congreslocatie-congreszaal-vergaderzaal-congres-evenementenlocatie-locatie-evenement

Als de muren van dit stadsklooster konden spreken, zouden de verhalen u meenemen naar meer dan 500 jaar aan geschiedenis. Deze erfgoedparel kent prachtige kloostertuinen, een indrukwekkend kerkgedeelte en diverse ruimtes met elk een eigen stijl en verhaal.

warme locatie voor uw kerstborrel

Ons stadsklooster wordt in de decembermaand volledig ondergedompeld in de winterse sferen. Verlichting in de bomen, knisperende vuurkorfen, fakkels bij de entree en winterse geuren en kleuren… Met een warm welkom en gastvrijheid zorgen wij voor de perfecte setting voor uw kerstborrel.

klooster met oneindige mogelijkheden en fijne ligging

De Mariënhof biedt een oase van rust in het centrum van Amersfoort. Hier combineert oud perfect met moderne faciliteiten en inrichting.  Van een spectaculair themafeest in het gehele klooster tot aan een exclusief gangen-diner met een select gezelschap. Niets is hier onmogelijk en wanneer u op zoek bent naar een locatie die uw gasten niet snel zullen vergeten, bent u hier aan het juiste adres. De Mariënhof ligt centraal in Nederland en is goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer.