Waarmee kunnen wij u helpen?

Contact pagina

Contactgegevens

Kleine Haag 2
3811 HE Amersfoort
NL41 RABO 0168745852
KVK 60417994
BTW NL853902197B01

Wij zijn op kantoordagen bereikbaar tussen 09:00 uur en 17:00 uur

Tel. 033 463 29 79
Fax. 033 480 25 20
E-mail: [email protected]

Download onze algemene voorwaarden

Parkeren

Op 100 meter van de Mariënhof bevindt zich de openbare parkeergarage Koestraat. De parkeergarage heeft meer dan 400 parkeerplaatsen en is 24 uur per dag geopend.
Klik hier om uw route te plannen naar parkeergarage Koestraat

Openbaar vervoer

Vanaf het station is het ongeveer 20 minuten lopen naar de Mariënhof. Vanaf het station rijden ook de buslijnen 5, 6, 17, 82, 102 en 203 langs de Mariënhof. Stap uit bij halte Hendrik van Viandenstraat. De Mariënhof ligt direct aan de overkant van de straat.

ADRIAAN DERKSEN Pandbewaarder Adriaan maakt als eigenaar van The Attention Group zijn jongensdroom waar. Deze pandbewaarder heeft al een avontuurlijke carrière achter de rug, en deze schat aan kennis en ervaring weet hij vandaag de dag perfect in te zetten voor onze locaties en het bedenken van gastvrijheidsconcepten. LONNEKE KISMAN Verkoopadviseur Lonneke is een talent in het vak van zakelijke congressen, livestreams en alternatieve bijeenkomsten. Geen vraag is haar te gek en ze staat graag voor u klaar met haar advies en persoonlijke begeleiding PATRICK PIETERS Chef-kok Als iemand de Mariënhof met zijn ogen dicht kent is het onze chef-kok Patrick wel. Al 12 jaar is de keuken van de Mariënhof zijn tweede thuis. Aan creativiteit en inspiratie geen gebrek in onze keuken. Patrick is dagelijks bezig met het bedenken van nieuwe foodconcepten om u te verrassen en dit vindt hij stiekem het allerleukst! GERARDO SANCHEZ Party manager Een gastheer pur sang, dat is Gerardo! Zijn ervaring van ruim 25 jaar in de hospitality branche merkt u direct en zijn dag is pas compleet wanneer zijn gasten een onbezorgd event bij ons hebben gehad. Deze Spanjaard zorgt er zeker voor dat u zich thuis voelt bij ons. KEES KOK Hoofd financiële administratie Met zijn oog voor detail voelt Kees zich helemaal thuis in zijn functie tussen de cijfers. Een collega met vele kwaliteiten en als er iets geregeld moet worden kan dat met een gerust hart aan Kees overgelaten worden. Daarnaast is Kees een echte gangmaker en zorgt hij mede voor de gezellige werksfeer in ons team! MAURICE VAN ROSSUM Locatie manager Maurice heeft vier jaar geleden de Mariënhof volledig opgestart en kent het pand op zijn duim. Maurice werd vorig jaar nog uitgeroepen tot ‘F&B Professional of the year’ en daar zijn we ontzettend trots op. Zijn passie voor de hospitality branche en liefde voor zijn vak is inspirerend! ASTRID DE BOER Weddingplanner Met haar liefde voor het vak neemt Astrid iedereen mee in de wereld die trouwen heet. Met enthousiasme en toewijding zorgt zij dat ieder bruidspaar deze bijzondere dag geheel naar eigen invulling kan vieren in ons klooster. Dankzij haar inzet is Mariënhof Amersfoort uitgeroepen tot ‘Beste Trouwlocatie van Nederland’ tijdens de Dutch Wedding Awards. KIM WESTER Verkoopadviseur Al vanaf de eerste dag is Kim een vast gezicht op de verkoopafdeling. Deze Amersfoortse voegde zich als allereerste bij het team en heeft daardoor al vele mooie evenementen mogen verzorgen. Met haar ervaring kan Kim u bij elk evenement bijstaan, want meedenken en u ontzorgen kan zij als geen ander. PIETER AALBERS Pandbewaarder Pieter is een van de pandbewaarders van de Mariënhof en eigenaar van The Attention Group. Met zijn compagnon Adriaan deelt hij de liefde voor panden met een verhaal. Laat creativiteit maar aan Pieter over, hij heeft menig award-winning horecaconcept op zijn naam staan.