muntgebouw utrecht 

Al bekend met onze andere locatie en ‘grote broer’ Muntgebouw Utrecht? Muntgebouw Utrecht is net als de Mariënhof een monumentaal pand met karakter. De locatie ligt op steenworp afstand van de Jaarbeurs, maar toch in de luwte van de rijke historische omgeving met haar prachtige grachten en statige herenpanden.

Het Muntgebouw is gevestigd in het monumentale en volledig gerestaureerde pand van de Rijks Munt.
Ondanks de huidige moderne uitstraling is de authentieke charme bewaard gebleven. Uniek gegeven is dat op deze plek, als enige in Europa, de europroductie zichtbaar is.
Het Muntgebouw is in de afgelopen jaren in capaciteit verdriedubbeld en kent drie grote plenaire ruimtes van 150 tot 300 personen en maar liefst 11 (sub)ruimtes. Vanwege dezelfde overkoepelende organisatie kennen beide locaties korte lijntjes en dezelfde werkwijze. U kunt dus van beide locaties dezelfde service, gastvrijheid en kwaliteit verwachten!

landgoed brakkesteyn

Landgoed Brakkesteyn is de best bewaarde buitenplaats van Nijmegen en dateert uit 1654. Het landgoed kent een rijk verleden en ligt gelegen naast Radboud Universiteit en letterlijk  in de groene omgeving van het park. Het is een warme en inspirerende plek waar mensen bij elkaar komen en die u raakt. Door de ruime opzet van het landgoed zijn er verschillende mogelijkheden. Zo openbaart zich op Landgoed Brakkesteyn een wereld van eindeloze mogelijkheden voor evenementen, meetings, diners, fotoshoots en meer. Naast evenementenlocatie bevinden zich ook restaurant Beau en de Parc Apartments op het landgoed. Dit maakt dat u hier op elk moment van de dag kunt ontmoeten, vieren, eten en slapen!