muntgebouw utrecht

Al bekend met onze andere locatie en ‘grote broer’ Muntgebouw Utrecht? Muntgebouw Utrecht is net als de Mariënhof een monumentaal pand met karakter. De locatie ligt op steenworp afstand van de Jaarbeurs, maar toch in de luwte van de rijke historische omgeving met haar prachtige grachten en statige herenpanden.

Het Muntgebouw is gevestigd in het monumentale en volledig gerestaureerde pand van de Rijks Munt.
Ondanks de huidige moderne uitstraling is de authentieke charme bewaard gebleven. Uniek gegeven is dat op deze plek, als enige in Europa, de europroductie zichtbaar is.
Het Muntgebouw is in de afgelopen jaren in capaciteit verdriedubbeld en kent drie grote plenaire ruimtes van 150 tot 300 personen en kent in totaal maarliefst 27 ruimtes. Vanwege dezelfde overkoepelende organisatie kennen beide locaties korte lijntjes en dezelfde werkwijze. U kunt dus van beide locaties dezelfde service, gastvrijheid en kwaliteit verwachten!

landgoed brakkesteyn

Midden in Nijmegen ligt Landgoed Brakkesteyn, de best bewaarde buitenplaats van Nijmegen. Het landgoed dateert uit 1654 en kent daardoor een rijk verleden. Brakkesteyn is gelegen naast Radboud Universiteit en letterlijk in de groene omgeving van het park. Het is een warme en inspirerende plek waar mensen bij elkaar komen en die u raakt. Het is dé plek voor bijeenkomen, vieren en trouwen en biedt dankzij twee verschillende locaties op het landgoed eindeloze mogelijkheden.

Door de ruime opzet van het landgoed en de twee locaties – Landhuis en het Koetshuis – zijn er vele mogelijkheden en openbaart hier een wereld van eindeloze mogelijkheden voor evenementen, vergaderen, bruiloften, groepen diners, fotoshoots en meer.