Verbinden & verzorgenklooster-marienhof-amersfoort-stadsklooster-monument-erfgoed-team-historie-erfgoedlocatie-vergaderlocatie-evenementenlocatie-congreslocatie-trouwlocatie

Eén van onze belangrijkste kenmerken zijn de samenwerkingen die wij aangaan met anderen. Vanuit het geloof dat duurzame samenwerkingen ons verrijken, hebben we in de afgelopen jaren mooie samenwerkingen opgebouwd met leveranciers, die wij partners noemen. Samen sta je sterker. Hier vanuit hebben ook onze buren van BUUF in de Serre hun plaats ingenomen in het pand en werken we nauw samen met Amersfoortse kunstenaars voor bijzondere kunstwerken in het pand.

Vanuit deze visie werken we samen met diverse vaste partners. Hierdoor kan ons team volledig ontzorgen en kunnen we alles voor u uit handen nemen: eten, drinken, licht, geluid, decor, vervoer, muziek, fotografie, break uitjes, aankleding, noem maar op! Wij adviseren en verzorgen.

Persoonlijke service & ervaren team

Door onze jarenlange ervaring in de evenementenbranche weten we als geen ander waar een goede congres- en evenementenlocatie aan moet voldoen. U en uw gasten staan centraal en samen creëren we iets speciaals. We delen graag onze kennis en ideeën aan en kunnen een deel van de organisatie verzorgen óf de totale regie in handen nemen. Tijdens het offertetraject heeft u één vaste en ervaren contactpersoon, van voortraject tot en met evaluatie.

Ons gastvrije team heeft oog voor detail en staat klaar om uw gasten een andere beleving te geven met passie, kwaliteit en gastvrijheid. Met de uitgangspunten verrassen, verzorgen en verbinden staan wij klaar om u dag(en) te verzorgen!