Feestavondgerechtjes die vanaf buffet en vanuit buikplateaus geserveerd worden in thematische presentatievormen.
- Walking dinner all year – 5 gangen
-
Wij plaatsen op tafel boerenbrood met fleur de sel boter en olijventapenade
–
In rode biet gemarineerde zalm met zoet-zuur van komkommer en honingmayonaise
–
Cappuccino van erwten en een krokantje van serranoham
–
Geroosterde dorade met een taartje van aardappel, mosterd en crème fraîche
–
Kalfslende met gekarameliseerde wortel, gemarineerde zilveruitjes en een jus van zongedroogde tomaat
–
Crème brulée van steranijs, compote van mango en roomijsVanaf € 54,00 per persoon
-
- Walking dinner live
-
Op de tafels plaatsen wij het volgende tafelgarnituur
Verschillende soorten olijven en krokante tempura nori chips met een dip van sojamayonaiseOnderstaand fingerfood bieden wij aan vanaf een plateau
Bloemkool uit de kidde met gedroogde serranoham geserveerd in een bloempotje
Hoorntje gevuld met crème van gezoete aardappel en krokante uitje
Mille feuille met geroosterde groenten en geitenkaasOnderstaande amuselolly’s worden gepresenteerd op een speciaal plateau
Lolly van honingtomaat en sesamzaad
Lolly van Black tiger garnaal en aioli
Lolly van geroosterd buikspek en sojagelLive bereid en geserveerd
Cappuccino van spliterwten met een crunch van roggebrood (winter/herfst)
Cappuccino van Hollandse asperges en brunoise van boerenham (lente/zomer)Vanaf het Feu serveren wij
Picanha met geroosterde oerwortelsUit onze Creuset pan serveren wij
Visstoofpotje met kruidenrijstAls zoete afsluiting presenteren wij op speciale wijze
Chocolademousse met chocoladekrullenVanaf €42,00 per persoon
-