Unieke locatie voor een sfeervol bedrijfsfeest

Bent u op zoek naar een perfecte feestlocatie met een karakter en waar historie in een modern jasje wordt gestoken? Dan is ons stadsklooster wellicht de perfecte locatie voor uw bedrijfsfeest! Ons team heeft vele jaren ervaring en weet precies hoe een goede evenementenlocatie eruit moet zien; zij weten van elk feest een unieke belevenis te maken.

Wij werken nauw samen met diverse vaste partners. Samen met hen kunnen wij werkelijk alles voor u regelen: eten, drinken, licht, geluid, decor, vervoer, muziek, uitjes, aankleding en meer. Wij verzorgen het!

Laat u ontzorgen

Al vele opdrachtgevers zijn u voor gegaan en door deze jarenlange ervaring weten wij als geen ander waar een goede evenementenlocatie aan moet voldoen. Met onze eigen keukenbrigade in huis en een jong professioneel team zetten wij elke dag opnieuw kwaliteit neer in service en catering. Onze adviseurs denken graag met u mee en ontzorgen waar de behoefte ligt!

Centraal gelegen

De Mariënhof ligt centraal gelegen, in het centrum van Amersfoort. Door deze centrale ligging kunnen gasten vanuit heel Nederland bij uw bedrijfsfeest aanwezig zijn. De dichtstbijzijnde parkeergelegenheid bij de Mariënhof is de Koestraat. Deze parkeergarage ligt op steenworp afstand van de locatie.