EXCLUSIEF DINEREN IN AMERSFOORT

Zoekt u een exclusieve locatie voor een diner met uw gezelschap? Wellicht is het prachtige oude stadklooster in Amersfoort wat voor u! Ons team verwelkomt u graag om u en uw gasten een bijzondere en onvergetelijke avond te geven tijdens een heerlijk diner. Door de vele mogelijkheden op onze locatie is er voor iedere groep een gewenste sfeer en passende ruimte te vinden. Kom bijvoorbeeld samen in de authentieke Kloosterkamers of eigentijdse Lounge. Voor een grotere groep is de Singelzaal een prachtige plek voor een heerlijk diner.

Wij bieden diverse culinaire mogelijkheden voor een avond ultiem genieten. Vertel ons uw wensen of laat u verrassen door onze chef met zijn seizoensgebonden specialiteiten. Samen met onze wijnbar Zuster Margaux, kunnen we u van de heerlijkste wijnen voorzien.

exclusief-dineren-amersfoort      congres-amersfoort-congreslocatie-locatie-seminar-evenementenlocatie-zaalverhuur-zaal-huren

VERBINDEN EN VERRASSEN

Bij de Mariënhof staan wij voor verbinden en verrassen. Wij verwelkomen iedereen die een zakelijke ontmoeting en een culinair hoogtepunt wil combineren. Ook particuliere vieringen of ongestoord uitgebreid tafelen met geliefden is mogelijk bij ons.

Geniet van heerlijke luxe borrelgerechtjes gecombineerd met een sprankelend glas bubbels en vervolg de avond met een verrassend 3- of 4-gangen diner begeleid door heerlijke wijnen.

Door onze jarenlange ervaring weten wij precies waar een geslaagd diner aan moet voldoen. Al vele opdrachtgevers en gasten zijn u voorgegaan. Lees ook eens de ervaringen van uw voorgangers en laat u inspireren.

Onze locatie is volledig coronaproof! Benieuwd welke maatregelen wij treffen zodat uw diner zorgeloos en ontspannen verloopt? Bekijk dan onze speciale coronaproofpagina.

INFORMEEL EN EXCLUSIEF

Bent u op zoek naar een informele setting voor een ongestoorde avond samenkomen? Vraag naar onze eigentijdse en seizoensgebonden walking dinners!

Bij mooi weer buiten dineren? Dat is geen enkel problemen in Mariënhof Amersfoort. Het moderne en gerenoveerde terras biedt eindeloze mogelijkheden, van een uitgeserveerd diner tot een zomerse BBQ, het kan allemaal. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van een exclusief diner op deze buitengewone locatie.

vergaderlocatie-amersfoort-zaalverhuur-congreslocatie-congreszaal-vergaderzaal-congres-evenementenlocatie-locatie-evenement    prive-dining-amersfoort-locatie-dinerlocatie-exclusief-dineren-zakendiner-zakelijk-diner

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN VOOR EEN EXCLUSIEF DINER!

Vrijblijvend een offerte aanvragen
U ontvangt een copy van dit bericht