ROUTE EN PARKEREN

De Mariënhof ligt in het centrum van Amersfoort en is zowel met de auto als het openbaar vervoer goed te bereiken. Door de centrale ligging van Amersfoort is onze locatie goed bereikbaar voor gasten uit het hele land. Plan hieronder uw route naar de Mariënhof.

met de auto – PARKEREN

Wanneer u met de auto komt, kunt u parkeren in Parkeergarage Koestraat. Deze ligt op 100 meter afstand van de Mariënhof en heeft meer dan 400 parkeerplaatsen beschikbaar. De parkeergarage is 24 uur per dag geopend. Volg onderstaande route om vanaf de parkeergarage bij de Mariënhof te komen:
Neem in de garage de uitgang Mariënhof en sla linksaf. Steek aan het eind van de weg de straat over naar Buuf in de Serre en sla rechtsaf. Volg de prachtige oude buitenmuren tot aan de entree bij het zwarte hek. Vanaf hier kunt u de Mariënhof betreden en verwelkomen wij u bij de receptie.

Plan hier uw route naar parkeergarage Koestraat.
Adres Mariënhof Amersfoort: Kleine Haag 2, 3811 HE Amersfoort
Navigatieadres parkeergarage Koestraat: Grote Haag 2, 3811 LM Amersfoort

OPENBAAR VERVOER – LOPEN VANAF HET STATION

Vanaf station Amersfoort Centraal loopt u in 15 minuten naar de Mariënhof. Volg onderstaande route:
Neem de uitgang Stationsplein. Steek het plein en de straat over en sla linksaf. Ga naar enige tijd rechtsaf de Vlasakkerweg in. Sla aan het eind van de straat bij de stoplichten linksaf de Utrechtseweg in en de eerstvolgende mogelijkheid rechtsaf de Zonnehof op. Loop rechtdoor tot aan de Arnhemseweg. Sla hier linksaf tot aan het kruispunt bij de Plus Supermarkt. Steek het kruispunt over en ga rechtsaf bij de Amersfoortse Kei en volg de wandelroute van het plantsoen. Met de stadsring aan uw rechterzijde loopt u het pad af tot aan het eerstvolgende kruispunt. U loopt nu tegen de Mariënhof aan waar wij u verwelkomen bij de receptie.

Plan hier uw route naar de Mariënhof.
Adres Mariënhof Amersfoort: Kleine Haag 2, 3811 HE Amersfoort

OPENBAAR VERVOER – STADSBUS VANAF HET STATION

Vanaf Amersfoort Centraal rijden er verschillende stadsbussen langs de Mariënhof. Stap in bus 5, 6, 17, 82, 102 of 203 en stap uit bij halte Hendrik van Viandenstraat. De Mariënhof ligt aan de overkant van deze halte. U steekt de straat over bij het stoplicht en loopt direct tegen de entree van de Mariënhof aan. Wij verwelkomen u bij de receptie.

Plan met 9292.nl uw reisplan naar de Marienhof.
Adres Mariënhof Amersfoort: Kleine Haag 2, 3811 HE Amersfoort
Bushalte: Hendrik van Viandenstraat, Amersfoort