Een trouwlocatie met karakter in amersfoort

Uitgeroepen tot beste Trouwlocatie van Nederland 2016/2017

Wij hebben een speciale trouwwebsite voor iedereen die meer informatie wil over trouwen in de Mariënhof. Klik op de link en laat jullie verrassen! Ons team helpt jullie graag verder.

Direct naar onze trouw website

MEER over trouwen in de mariënhof

Ons stadsklooster ligt in het hart van Amersfoort en is met haar sprookjesachtige kloostertuinen, romantische binnenplaats en 10 meter hoge trouwzaal een trouwlocatie met karakter. De Mariënhof is authentiek en tegelijkertijd modern en deze mix zorgt voor een unieke locatie om jullie bruiloft te vieren. Met onze vele en diverse ruimtes weten wij zeker dat jullie hier vinden wat jullie zoeken.

Van een prachtige huwelijksceremonie, gezellige borrel, sfeervol diner tot een spetterende feestavond. Wij kunnen met ons team alles voor jullie regelen. Onze locatie is een officiële trouwlocatie met kerkkapel. Jullie kunnen hier zowel burgerlijk als kerkelijk trouwen.

Alles op één locatie, maar toch divers!

Bij ons is elke ruimte authentiek met een andere uitstraling, grootte en karakter. Geen één ruimte is doorsnee, er is voor elk onderdeel van jullie bruiloft een passende omgeving. Kies bijvoorbeeld na de ceremonie voor taart en toost in onze tuinen, proost met familie en vrienden in de Wijnkelder, schuif voor een sfeervol gangen diner aan in de Tuinkamer met uitzicht op de binnentuin en sluit de dag af met een spetterend feest in de Rôtisserie.

diner-klooster-bruiloft-trouwerij-huwelijk-trouwlocatie-amersfoort

 

NA ONZE BRUILOFT STROOMDEN DE COMPLIMENTEN BINNEN”

We hebben hier een fantastische dag beleefd met een zeer divers gezelschap. Iedereen, zowel gasten als wijzelf, waren enorm onder de indruk van de locatie, maar ook van alle mensen van het Marienhof die er voor hebben gezorgd dat niemand iets te kort kwam en wij als bruidspaar alleen maar hoefden te genieten van de dag. Na onze bruiloft stroomden de complimenten van onze gasten voor de locatie, bediening en het eten binnen. We hadden ons echt geen betere plaats kunnen voorstellen om elkaar het jawoord te geven. Mariënhof, bedankt!  – Arjan Vlasblom