Een trouwlocatie met karakter in amersfoort

Uitgeroepen tot beste Trouwlocatie van Nederland 2016/2017

Wij hebben een speciale trouwwebsite voor iedereen die meer informatie wil over trouwen in de Mariënhof. Klik op de link en laat jullie verrassen! Onze weddingplanner Astrid helpt jullie graag verder.

over trouwen in de mariënhof

Ons stadsklooster is met haar sprookjesachtige kloostertuinen, romantische binnenplaats en 10 meter hoge trouwzaal een trouwlocatie met karakter. De Mariënhof is authentiek en tegelijkertijd modern en deze mix zorgt voor een unieke locatie om jullie bruiloft te vieren. Met onze vele en diverse ruimtes weten wij zeker dat jullie hier vinden wat jullie zoeken. De ruimtes hebben elk een eigen sfeer en bieden jullie daarom eindeloze mogelijkheden. Met andere woorden, zij is de perfecte locatie waar jullie alle bijzondere momenten op één plek kunnen vieren.

Van een prachtige huwelijksceremonie, gezellige borrel, sfeervol diner tot een spetterende feestavond. Wij kunnen met ons team alles voor jullie regelen. Onze locatie is een officiële trouwlocatie met kerkkapel. Jullie kunnen hier zowel burgerlijk als kerkelijk trouwen. Dit is uniek voor trouwlocaties in de gemeente Amersfoort.