bbqblk2

here comes the sun…

De Mariënhof heeft twee fantastische plekken om buiten te genieten. Allereerst hebben we onze betoverende kloostertuin, verborgen achter de indrukwekkende kloostermuren. Een oase van rust, midden in de stad.

Daarnaast hebben we onze binnentuin, waar de dakplatanen en het zonlicht dat speels op de witte muren valt, het gevoel geven dat je in Zuid-Frankrijk bent. Twee heerlijke locaties voor een uitgebreide lunch, een gezellige barbecue of een lome borrel.

Lekker buiten

De tijd vliegt en de zomervakantie komt weer dichterbij, hét perfecte moment voor een gezellige borrel met collega’s of zakelijke relaties. Speciaal voor die lange zomeravonden hebben wij een geweldig barbecue-arrangement samengesteld.

Hieronder vind je een globale indeling van zo’n barbecue-arrangement, neem contact met ons op voor meer informatie en het bespreken van jouw wensen. We helpen je graag!

 

 

RVG5802

RG84144

Ontvangst

We ontvangen je gasten met een feestelijke cocktail of mocktail. Daarbij serveren we vanaf een plateau diverse amuse lolly´s.

Onze sfeervolle tuinen bieden een unieke setting waar jullie gaan genieten van een heerlijke avond!

bbq greenegg

Barbecue

Onze chef bereidt heerlijke vis, vlees en vegetarische gerechten op de Green Egg. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze huisgerookte zalm of heerlijke maiskolven met honing en balsamico?

Daarnaast presenteren we smaakvolle salades en diverse sauzen om het hele plaatje compleet te maken!

RG82683

Afsluiter

Na een avond vol smakelijke gerechten van de grill en gezellig samenzijn staat er voor de liefhebbers een lekkere kop koffie of thee klaar.

Inspiratieboek LOCATIES 2024 b Large

Nog even dan

Nog even napraten met een borrel of afsluiten met een fantastische feestavond? Alles kan!

Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.