Warme en sfeervolle locatie voor spetterend personeelsfeest

Mariënhof Amersfoort is door haar ligging, uitstraling en gepassioneerde team de perfecte locatie voor uw personeelsfeest. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies waar een goede feest- en evenementenlocatie aan moet voldoen. Wij kunnen iedere setting creëren met onze diversiteit aan ruimtes en onze samenwerkingen met vaste partners. Van een spetterende dansavond met dj tot een waar themafeest, alles is mogelijk!

Feestlocatie tot 700 personen

De Mariënhof kent verschillende entrees en het gebouw ligt te midden van prachtige kloostertuinen. De achterzijde van het klooster ligt aan de singel, waardoor vervoer per boot van óf naar de locatie dus ook mogelijk is. Een unieke beleving voor uw gasten! Wanneer u ons klooster in zijn geheel afhuurt, kunt u maar liefst 700 gasten verwelkomen.

Wij kunnen een deel van de organisatie verzorgen of de totale regie in handen nemen. Ons team heeft de kennis in huis en met de passie voor gastvrijheid wordt elk feest een succes. Voor ons is elk evenement uniek en op het gebied van eten, drinken, licht, geluid, decor, entertainment en vervoer denken we graag met u mee. Wij ontzorgen!

Centrale ligging

De Mariënhof ligt in hartje Amersfoort en is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Parkeer in parkeergarage Koestraat (op steenworp afstand) of stap uit bij de bushalte voor de deur.
Overnachten in de buurt? Dat is geen probleem. In de nabije omgeving van de Mariënhof zijn verschillende hotels, waarvan een aantal op loopafstand. Ook de overnachting kunnen wij voor u regelen!