In de afgelopen jaren hebben wij de eer gehad om al een aantal mooie nominaties en awards in ontvangst te mogen nemen.

Beste Trouwlocatie van Nederland 2016/2017 – Dutch Wedding Awards

genomineerd – gewonnen
De Dutch Wedding Awards is de Nederlandse vakprijs voor trouwspecialisten en een initiatief van de Nederlandse Trouwbranche Organisatie (NTBO). Het doel van NTBO is het bevorderen van de ontwikkeling, kwaliteit en professionaliteit van de aangesloten bedrijven in de trouwbranche. Na een pittige voorselectie, mysteryvisits en het bezoek van een onafhankelijke vakjury werd tijdens het gala op 14 februari 2017 de Mariënhof uitgeroepen tot Beste Trouwlocatie van Nederland.

F&B Professional Of the Year 2017 – Maurice van Rossum

genomineerd – gewonnen
De Association of Food & Beverage Management (AF&BM) staat traditiegetrouw eind van het jaar in het teken van de zoektocht naar de F&B Professional of the Year. Een professional die zowel binnen het vakgebied als daarbuiten zorgt voor de nodige vernieuwing en ontwikkelingen. Onze locatiemanager Maurice van Rossum was één van de drie kanshebbers van de titel en werd, na spannende (finale)rondes, op 27 januari uitgeroepen tot F&B Professional of the Year 2017!

Gouden Parel 2016 – Pieter Aalbers

genomineerd – finaleplaats
Ieder jaar organiseert ondernemersmagazine OnderNamen de verkiezing omtrent de Gouden Parel Amersfoort. OnderNamen benoemd in een ranking 50 Amersfoortse ondernemers en beleidsbepalers die zich in het voorbije jaar op positieve wijze hebben onderscheiden. Een verkiezing waarbij de winnaar wordt gekozen aan de hand van een vakjury, ondernemers en publieksstemmen. In 2016 was Pieter Aalbers één van de genomineerde die kans maakten op de titel de ‘’Gouden Parel’’ en wist een mooie plek in de top 3 te behalen.

Winebar of the Year 2016 – Wijnbar Zuster Margaux

genomineerd- finaleplaats
Voor deze verkiezing zoeken Wine-bars.nl en Coravin naar de beste wijnbar van Nederland. De finalisten worden gekozen aan de hand van publieksstemmen en een samengestelde jury. Uit de meer dan 100 geselecteerde wijnbars wist Wijnbar Zuster Margaux, toen nog maar een paar maanden geopend, een mooie finaleplaats te behalen.

Winebar of the Year 2017 – Wijnbar Zuster Margaux

genomineerd- finaleplaats
Voor deze verkiezing zoeken Wine-bars.nl en Coravin naar de beste wijnbar van Nederland. De finalisten worden gekozen aan de hand van publieksstemmen en een samengestelde jury. Uit de meer dan 100 geselecteerde wijnbars wist Wijnbar Zuster Margaux voor het tweede jaar op rij een mooie finaleplaats te halen.