WHY – VISIE

Wij geloven in de kracht van markante panden met een bijzonder verhaal. We willen iedereen hier dan ook van laten genieten op zijn eigen manier en erdoor laten inspireren. We geloven dat een pand zoals de Mariënhof onze samenleving verrijkt.
Wij doen dit door een nieuw hoofdstuk aan de geschiedenis van de panden toe te voegen en ons met lef, ondernemerschap, echtheid en sprankeling in te zetten om deze panden open te stellen en te delen met anderen.

Wij zijn The Attention Group.

Ons

Mariënhof Amersfoort is eigendom van The Attention Group (TAG). TAG heeft een voorliefde voor markante locaties en exploiteert deze voor de gastvrijheidsector. Daarnaast biedt TAG advies op interim-basis en ontwikkelt (horeca-)concepten.

’Wij maken het verschil door onze gasten in het hart te raken met oprechte aandacht en betrokkenheid. We creëren een onvergetelijke beleving door onze gasten te verrassen, te verzorgen en te verbinden’’.  – Pieter Aalbers.

Over Mariënhof Amersfoort

Een onbeschrijfelijk stadsklooster met hart en ziel.
Gedreven om de Mariënhof terug te geven aan de stad, voegen wij momenteel een nieuw hoofdstuk aan haar geschiedenis toe. Mariënhof is een warme plek waar mensen bij elkaar komen en waar mensen geraakt worden.

Voor alle soorten van ontmoetingen en bijeenkomsten brengen we mensen samen op een inspirerende plek waar oprechte aandacht vanzelfsprekend is. Verrassen, verbinden en verzorgen vertalen we in bijzondere gastvrijheidsconcepten, uitmuntende service door eigenwijze talenten en oprechte en langdurige samenwerkingen.

Ons team, met een passie voor gastvrijheid, zorgt dat u uw thuis voelt. Binnen de muren van het klooster openbaart zich een wereld van oneindige mogelijkheden voor evenementen, congressen, vergaderingen, diners en meer.