De karakteristieke vergaderzalen van de Mariënhof Amersfoort

Bar

Vergaderlocatie Mariënhof Amersfoort

De Mariënhof is een zeer uitzonderlijke vergaderlocatie. Een eeuwenoud klooster waar zakelijk en modern perfect samen gaan met een klassieke stijl en monumentaal charme.
De gebrandschilderde ramen, karakteristieke booggangen, prachtige kloostertuinen, unieke vergaderruimtes van verschillende groottes… U vindt het in hartje Amersfoort.

Verschillende vergaderruimtes;
geschikt voor 2 tot 200 personen

De Mariënhof is in zijn geheel te boeken of per vergaderzaal te huren. Er zijn verschillende formaten vergaderruimtes: goed voor kleinschalige workshops en intieme diners, tot aan plenaire vergaderingen met 200 deelnemers. Als u alle zalen gelijktijdig gebruikt voor uw evenement, kunt u maar liefst 600 gasten ontvangen. 

Alle ruimtes zijn modern en comfortabel ingericht en naar wens in te delen. Elke vergaderruimte is volledig selfsupporting qua licht en audiovisuele ondersteuning. Ons team staat voor u klaar met deskundig advies en een persoonlijke touch. Bekijk vast de standaard vergaderarrangementen, of neem contact op voor een advies op maat.

 

Plattegrond

Klik om te vergroten. Plattegrond zalen & tuinen.

 

persoonlijke service, ervaren team

Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander waar een goede vergaderlocatie aan moet voldoen. U en uw gasten staan centraal, binnen elk budget creëren we iets speciaals. Wij delen onze kennis en dragen ideeën aan voor de invulling van vergaderingen en bijeenkomsten. U heeft één vast, ervaren contactpersoon, van voortraject tot en met evaluatie, die uw evenement tot een onvergetelijk succes maakt.

vergaderzaal-amersfoort-zaalverhuur-vergaderlocatie-trouwlocaties-bruiloft-locaties-congrescentrum

Centraal gelegen en zelfs
via water bereikbaar 

De Mariënhof Amersfoort is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Uw gasten parkeren in parkeergarage Koestraat (op steenworpafstand van de vergaderlocatie) of stappen uit bij de bushalte voor de deur. De achterzijde van het klooster ligt aan de singel. Vervoer per boot van of naar de locatie is dus ook goed mogelijk, dat maakt uw bijeenkomst écht bijzonder.

 

Of bel 033 - 463 29 79

 
Onze gasten waren zeer onder de indruk van de ambiance van de Marienhof! Én lovend over het diner...
— De heer O. Renaud

Restaurant monnikendam

Onze buren zijn niemand minder dan het bekende Amersfoortse stadsbeeld De Monnikendam. Met onze buur delen wij, naast een passie voor goed gastheerschap en lekker eten en drinken, ook een liefde voor monumentale panden. Wij werken samen om u als gast een ervaring te bezorgen die aansluit bij uw wensen! Met gebundelde krachten, kennis en ervaring verzorgen wij graag uw lunch, borrel, vergadering of diner. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

vergaderzaal-amersfoort-zaalverhuur-vergaderlocatie-trouwlocaties-bruiloft-locaties-congrescentrum