Een unieke locatie met sfeer

Op zoek naar een evenementenlocatie met sfeer en rijk aan historie? Dan bent u bij de Mariënhof aan het juiste adres. Dit oude stadsklooster is al vele jaren een bekend stadsbeeld van Amersfoort. Met haar perfecte ligging en prachtige ruimtes is Mariënhof Amersfoort al jaren dé locatie voor elk evenement.

Ons team zorgt graag voor uw gasten en maakt elk evenement tot een groot succes. De Mariënhof kent verschillende entrees en het gebouw ligt te midden van prachtige kloostertuinen. Wanneer u onze locatie in zijn geheel afhuurt, kunt u maar liefst 700 gasten verwelkomen.

Al vele opdrachtgevers zijn u voor gegaan. Hierdoor heeft ons team een bak aan ervaring en weten zij precies waar een goed evenement aan moet voldoen! Neem ons mee in de inhoud en doelgroep en wij denken mee aan de invulling en ontzorgen u waar gewenst.

Centraal te Amersfoort

Mariënhof Amersfoort heeft een erg goede ligging in het hart van Amersfoort. Of u nu met de auto, het openbaar vervoer of met de fiets komt, u zit ongetwijfeld goed. Met een bushalte voor de deur en een parkeergarage in de straat ernaast, biedt Mariënhof Amersfoort perfecte bereikbaarheid.