dit kunt u doen in de mariënhof

Interesse om een bezoekje te brengen aan de Mariënhof? Naast alle besloten evenementen die wij dagelijks mogen verzorgen zijn er ook genoeg mogelijkheden om op eigen gelegenheid te genieten van het stadsklooster! Naast horecazaken BUUF in de Serre en wijnbar Zuster Margaux kunt u ook een kijkje nemen bij de wisselende kunstexposities op locatie of genieten van onze service en kwaliteit tijdens één van onze eigen evenementen.

Buuf in de Serre

Geniet bij onze buren van BUUF in de Serre van de heerlijkste ambachtelijke taarten, zowel hartig als zoet. Bij Carmen en Cesare zijn de taarten gericht op smaak niet op uiterlijk en dat is te proeven!

Geopend van woensdag t/m zaterdag van 10.00 uur tot 18.00 uur en op zondag van 12.00 uur tot 18.00 uur.

Wijnbar Zuster Margaux

Zuster Margaux is meer dan zomaar een wijnbar en niet voor niets al twee jaar op rij genomineerd voor beste wijnbar van Nederland. Geniet van de heerlijkste wijnen, lokale gerechtjes en woon één van de vele proeverijen bij.

Geopend op donderdag en vrijdag vanaf 17.00 uur en zaterdag en zondag vanaf 15.00 uur.

Eigen evenementen

Bij ons vinden dagelijks allerlei besloten bijeenkomsten plaats, maar daarnaast vinden wij het ook leuk om zelf  evenementen te organiseren waarbij onze deuren voor iedereen geopend zijn. Van diners tot aan dansfeesten en open dagen, het komt allemaal voorbij op onze evenementenkalender.

Kunstexposities

Onze locatie is verrijkt met wisselende kunstcollecties en de teenslipperkunst van Ocean Sole. De kunstcollectie wordt regelmatig verwisseld en verschillende exposities wisselen zich af. Zo is er bij ons telkens weer iets nieuws te bewonderen.