Lees op onze recensiemuur ervaringen van opdrachtgevers. Met het delen van uw ervaring kunnen wij verder groeien en leren. Daarnaast helpt u anderen bij het maken van een locatiekeuze. Ook een recensie achterlaten? Graag! Schrijf uw ervaring met de Mariënhof op:

Met een 75 mensen zijn we zeer gastvrij en behulpzaam ontvangen en de service en verzorging hebben we als voortreffelijk ervaren! De flexibiliteit en professionaliteit van de medewerkers is hoog!
– H.K. Fibbe

Mooie locatie, goede dienstverlening, lekker eten/drinken, flexibele opstelling, goede technicus. Kortom: wij zijn zeer tevreden.
– Jose Theunisse

Een zeer geslaagde eerste Amersfoortse OvernameDag in de Mariënhof! 
I.sm.Rabobank, VBC Notarissen en mth accountants & adviseurs een mooi evenement georganiseerd. 
Op een prachtige locatie, waarbij de deelnemers een leerzame en interactieve middag hebben bijgewoond in een informele setting. 
Met dank aan de locatie, de fijne medewerkers en de heerlijke catering was dit een zeer geslaagde dag.
– Yvette van den Berg

Al meerdere keren te gast geweest in Marienhof Amersfoort tijdens netwerk bijeenkomsten en (afscheid)recepties. De locatie, de service en de mensen van Marienhof maken volledig het verschil. De ambiance draagt bij aan een fijn gesprek en de goede verzorging helpt daar ook bij. Vorige week ook nog een bezoek gebracht aan wijnbar Zuster Margaux, ook een zeer mooie toevoeging aan onze stad Amersfoort. Team Marienhof, ga zo door!
– Remco Rondé

Dit jaar hebben we wederom genoten van de gastvrijheid tijdens onze masterclasses en trainingen.
Zowel bij de boeking als op de dag zelf geven alle medewerkers van het Mariënhof een optimale service! Onze deelnemers waren zeer tevreden over jullie gastvrijheid en het heerlijk eten.
Bedankt voor de fijne samenwerking, de goede begeleiding vooraf en tijdens de bijeenkomsten
– Martine de Nijs

Wij waren erg tevreden over de dag. De ondersteuning was prettig en flexibel, de lunch was Geweldig en de hoofdletter is geen typefoutje! De borrel was zo gezellig dat de meeste mensen langer bleven dan normaal. Dus van ons niets dan lovende geluiden.
–  Caroline Köning

Wij hebben genoten van deze sfeervolle ruimtes, intiem met toch een groot gezelschap . Aandacht voor onze persoonlijke wensen en meedenkend in de optimale uitvoering Personeel zeer professioneel, maar bescheiden op de achtergrond. Kortom een aanrader!
–  Caty Asscher

Wat een geweldig feest op een prachtige locatie! Het personeel van de Marienhof is super, je word hier uitstekend verzorgd. Eten en drinken is van top kwaliteit! Wij hebben enorm genoten en kijken terug op een geweldige avond. Bedankt Marienhof!
–  Fam. Koppelman