Jullie bruiloft in stadsklooster Mariënhof Amersfoort

Op zoek naar een romantische trouwlocatie voor jullie bruiloft? De Mariënhof is met haar kerkkapel, sprookjesachtige kloostertuinen, romantische binnenplaats en karakteristieke zalen dé plek die jullie zoeken. Met onze 10 meter hoge trouwzaal is het een trouwlocatie met karakter. Jullie kunnen hier zowel burgerlijk als kerkelijk trouwen.

Alles onDER één DAK

Mariënhof Amersfoort beschikt over alle faciliteiten om jullie gehele bruiloft op één locatie plaats te laten vinden. Zo is het mogelijk om naast de ceremonie de toost en de borrel in verschillende ruimtes te houden en bieden wij eindeloze mogelijkheden om jullie speciale dag een extra touch te geven.

Meer informatie over trouwen in de Mariënhof? Bekijk dan onze speciale trouwwebsite en vindt alle informatie die jullie nog hebben om te oriënteren.

waauuuww, wat hebben wij een mooie bruiloft gehad bij jullie. Weddingplanner Astrid helpt je bij alles en denkt goed mee. De dag zelf was top en tot in de puntjes geregeld. Personeel was vriendelijk en heb met verbazing gezien met wat voor militaire preciezie hun te werk gaan op zo’n dag. Locatie is niet alleen prachtig maar het eten is ook heel erg goed. Om hier te trouwen of een feestje te geven is echt een aanrader. Mochten wij in de toekomst nog een feestje willen geven komen wij hier zeker weer terug!– Harm en Daisy Poos 

diner-klooster-bruiloft-trouwerij-huwelijk-trouwlocatie ceremonie-bloem-bruiloft-marienhof-amersfoort

 

 

 

Culinair op hoog niveau

Wij bieden jullie op culinair gebied een scala aan mogelijkheden voor jullie bruiloft. We staan klaar jullie te verrassen met bijzondere concepten en een sprankelende service in de keuken om te zorgen dat het op culinair gebied persoonlijke waarde toevoegt aan jullie bruiloft. Onze keukenbrigade bereid alles vers vanuit eigen keuken en gaat voor kwaliteit. De

Daarnaast zijn dieetwensen en allergieën voor ons geen probleem, hier hebben we ruime ervaring mee en we kunnen jullie en de gasten altijd een passend alternatief bieden.