CATERING VANUIT LOCATIE EN MET PASSIE

Benieuwd wat de Mariënhof u kan bieden op het gebied van catering? De Mariënhof beschikt over een eigen professionele keuken waar iedere dag met veel plezier heerlijke gerechten worden bereid door een fantastisch en ervaren keukenteam.

Van veganistische lunches tot gangen diners en van streetfood tot culinaire amuses. Onze keuken bereid alles zelf en de mogelijkheden zijn enorm. De keuken die in de jaren negentig nog diende voor het Michelin restaurant, wordt vandaag de dag nog steeds met alle bevlogenheid in gebruik genomen. Bijzondere service op hoog niveau zit volledig in onze genen! Laat u verrassen door seizoensgebonden producten en de creativiteit van het team.

MOGELIJKHEDEN – ALLES IN EN OM HET HUIS

Ons foodbook en arrangementen bieden u een scala aan mogelijkheden! Daarnaast zijn dieetwensen en allergieën voor ons geen probleem, hier hebben we ruime ervaring mee en we kunnen uw gasten altijd een passend alternatief bieden.

Wilt u graag catering op maat? Geen probleem, onze chef-kok denkt graag mee over de culinaire invulling! Door zijn jarenlange ervaring is geen wens te gek!

vergaderlocatie-amersfoort-zaalverhuur-congreslocatie-congreszaal-vergaderzaal-congres-evenementenlocatie-locatie-evenement vergaderlocatie-amersfoort-zaalverhuur-congreslocatie-congreszaal-vergaderzaal-congres-evenementenlocatie-locatie-evenement

VERRASSENDE CATERING CONCEPTEN EN PRESENTATIE

Bij Mariënhof Amersfoort staan wij klaar om u te verrassen met bijzondere catering concepten en een sprankelende service in de keuken om waarde toe te voegen aan uw zakelijke en/of privé evenement. Wij bedenken continu nieuwe cateringconcepten en blijven onze manier van presenteren vernieuwen. We verrassen graag! Zo schenken we onze wijnen vanuit speciale winebelts en serveren we gerechten vanuit speciale plateaus.

NO-WASTE FORMULE

Wij vinden het belangrijk om duurzaam te werken en proberen zo veel mogelijk samen te werken met partners en leveranciers uit de buurt. Zo werken we bijvoorbeeld met Buuf in de Serre en wijnbar Zuster Margaux. Beide horecagelegenheden zijn gevestigd in de Mariënhof en er is dus geen transport nodig om de heerlijke lekkernijen van onze buren in te zetten op uw evenement.

Naast deze verantwoorde samenwerkingen, werken wij met een no-waste formule. Onze chef-kok probeert verantwoord in te kopen en we gooien geen ingrediënten weg. Onze keukenbrigade weet u hierdoor wellicht in positieve zin te verrassen met vervangende ingrediënten. Wij proberen onze producten zo veel mogelijk te verwerken om te zorgen voor een beter milieu. Een uitgebreidere lunch voor u, een beter milieu voor ons beiden.

ONS KEUKENTEAM

Graag stellen wij u voor aan onze chef-kok Patrick. Al meer dan 14 jaar verzorgt Patrick, samen met zijn talentvolle team, met veel plezier alle gasten van de Mariënhof. Van een vullende lunch tot een luxe diner, alles is aan hem besteed. Niemand kent de locatie zo goed als onze chef-kok! Hij staat voor u klaar om mee te denken over bijzondere concepten en heerlijke gerechten. Kan Patrick iets voor u betekenen? Neem gerust contact met ons op.

CATERING ZELF VERZORGEN?

Kwaliteit staat bij ons voorop en we leveren graag een totaalbeleving. Eten en drinken zijn een belangrijk onderdeel voor een geslaagd evenement en wij dragen hier graag aan bij. Aangezien we eigen catering in huis hebben, is het bij ons niet mogelijk  zelf de catering te verzorgen.