uw congres in erfgoedparel mariënhof amersfoort


De Mariënhof heeft vele mogelijkheden voor uw congres. Onze locatie is met haar Singelzaal en Rôtisserie, twee grote ruimtes in het kerkgedeelte van het pand, een bijzondere plek voor het organiseren van een congres. De Singelzaal kan tot aan 240 personen plenair plaats bieden. De zaal heeft een groots karakter door de hoogte (ruim 10 meter) en de hoge glas in lood ramen. De ruimte is flexibel en veelzijdig te gebruiken.

Met in totaal 10 ruimtes bieden wij vele subruimtes en heeft u onze locatie al gauw exclusief. 

Schermafbeelding 2018-02-12 om 15.09.54.png
MOB-9958.jpg

Meer over de Mariënhof

De Mariënhof is een stadsklooster van ruim 500 jaar oud en daardoor een congreslocatie met karakter. Vandaag de dag komen oud en nieuw perfect samen door het moderne interieur en hedendaagse service en faciliteiten. 

Wanneer u hier binnenloopt voelt u dat in dit pand al vele verhalen zijn verteld. Schrijft u een hoofdstuk mee?

Schermafbeelding 2018-02-12 om 15.25.24.png

veelzijdig congreslocatie

Met haar kloostertuinen, het grote kerkgedeelte en 10 diverse ruimtes met elk een eigen grootte en karakter is de Mariënhof  meer dan veelzijdig te noemen. Als je de locatie in zijn geheel afhuurt kunt u maar liefst 700 man verwelkomen.

Wij zijn continu in ontwikkeling en staan ervoor onze gasten en opdrachtgevers keer op keer te verrassen en verzorgen met nieuwe concepten en innovaties.  Wij kennen daardoor ook veel repeterende opdrachtgevers. 

 

Pandfoto hoog - Fotograaf Sander Ruijg Bewerkt groen .jpg

gastvrij en ervaren TEAM

U kunt ons een deel van de organisatie laten verzorgen of ons de gehele regie in handen geven. Wij hebben ruime ervaring en vooral veel zin om dit samen met u te organiseren. Eten, drinken, licht, geluid, decor en meer, wij verzorgen het allemaal voor u. Voor ons is elk congres en evenement uniek.

Bij ons heeft u één vaste, ervaren contactpersoon, van voortraject tot en met evaluatie, die uw evenement tot een onvergetelijk succes maakt.

Al meerdere keren te gast geweest in de Mariënhof tijdens netwerk bijeenkomsten en (afscheid)recepties. De locatie, de service en de mensen van Mariênhof maken volledig het verschil. De ambiance draagt bij aan een fijn gesprek en de goede verzorging helpt daar ook bij. Team Mariënhof, ga zo door!
— Remco Rondé

centraler in nederland kan niet

Ons stadsklooster ligt in aan de ring van Amersfoort en daardoor op de de meest centrale plek van het land. Wij zijn goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Vanaf de snelweg rijdt u vanaf de ring zo naar de Mariënhof zonder eerst de stad door te hoeven, en vanaf Amersfoort CS rijden diverse buslijnen in 5 minuten naar het klooster. 

Naast ons pand bevindt zich parkeergarage de Koestraat. Gelegen op steenworp afstand en met een capaciteit van ruim 400 parkeerplaatsen. 

 
18527928_1765441973483043_1945066427150652020_n.jpg
MOB-9970.jpg
Schermafbeelding 2018-02-12 om 15.44.43.png