Mariënhof Amersfoort behoort tot één van de kanshebbers voor de Dutch Wedding Awards 2016/2017 in de categorie: Trouwlocatie! Op 14 februari 2017, vindt de grote finale plaats in Hilversum en wordt de winnaar bekend gemaakt.

OVER DE DUTCH WEDDING AWARDS

De Dutch Wedding Awards belonen leveranciers uit de trouwbranche die zich met hart en ziel inzetten voor bruidsparen en hun gasten. Het zijn de Nederlandse vakprijzen voor trouwspecialisten. De Dutch Wedding Awards is een initiatief van de Nederlandse Trouwbranche Organisatie Organisatie (NTBO).  De Nederlandse TrouwBranche Organisatie heeft het initiatief genomen om een vakprijs binnen de trouwbranche op te zetten. Sinds de eerste editie in 2011, belonen de Dutch Wedding Awards de beste trouwleveranciers die zich met hart en ziel inzetten voor de bruidsparen en hun gasten.

Alle deelnemers worden in diverse categorieën beoordeeld door een onafhankelijke vakjury. Hierbij wordt niet enkel beoordeeld op het product of de dienst, maar ook op de bedrijfsvoering. De Dutch Wedding Awards worden jaarlijks uitgereikt tijdens een speciale gala avond.

De gehele lijst genomineerden is te vinden op:  http://www.dutchweddingawards.nl/genomineerden-2016-2017/