Op zaterdag 4 juni aanstaande opent wijnbar Zuster Margaux haar deuren in het rijksmonumentale gedeelte van de Mariënhof, met terras in de prachtige kloostertuinen. De wijnbar is elke donderdag tot en met zondag geopend voor alle (wijn)liefhebbers.

WIJNBAR VOOR DE FIJNPROEVER

Mariënhof biedt met haar rust en ruimte een perfecte setting om te genieten van een goed glas wijn. Bij mooi weer uiteraard ook op het heerlijke terras binnen de buitenmuren van het stadsklooster.
Wijnbar Zuster Margaux heeft altijd minstens 40 wijnen open en serveert daarbij dagverse streekproducten. In tegenstelling tot een wijnkaart werkt het team van Zuster Margaux met proefnotities van de wijnen met een beschrijving van de identiteit van de wijnen en eigen smaakervaring. De tot in detail uitgedachte inrichting is zeker bijzonder en stijlvol te noemen.

Naast barfunctie verzorgt Zuster Margaux ook verschillende arrangementen voor de liefhebbers, zoals een High Wine, Private Dining, wijncursussen en wijnproeverijen.
De wijnbar is geopend van donderdag tot en met zaterdag vanaf 16.00 uur en op zondag vanaf 15.00 uur.
Amersfoorter en Register Vinoloog Eline Groenendijk zal met haar team de bar gaan runnen. Vorig jaar stond ze in de finale van de Hart & Ziel prijs met haar businessplan voor het openen van haar eigen wijnbar. Nu, een jaar later, gaat haar droom om een eigen wijnbar te runnen alsnog in vervulling.