WIJNSLOEP.NL

WIJNSLOEP.NL is een nieuw product van wijnbar Zuster Margaux. Proef al het lekkers dat bij Zuster Margaux gegeten en gedronken wordt, maar dan op het water. Geniet samen met gezelschap van een heerlijke vaartocht door de prachtige wateren van Utrecht en omgeving onder het genot van een goed glas wijn en eten. Normalerwijs vaart de wijnsloep in de omgeving van Utrecht, zoals rivier de vecht en de Loosdrechtse plassen. De sloep biedt plaats aan 8 personen (10 inclusief schipper en gastheer). Door zijn bijzondere bouw is het heerlijk comfortabel zitten. Er is beschikking over een geluidsinstallatie en de kap kan worden opgezet indien gewenst.

De wijnsloep leent zich perfect voor verschillende soorten momenten van samenzijn, van bedrijfsuitje tot intiem familie uitje.

ETEN & DRINKEN

Ieder seizoen selecteert de wijnsloep de heerlijkste wijnen en bijpassende gerechten die gemakkelijk en verrassend. Er kan gekozen worden uit twee arrangementen, een borrelarrangement of dinerarrangement.
De wijnschippers hebben veel vaarervaring en als levensgenieters zijn zij goed op de hoogte van alle wijnen en gerechten.

Kijk op de WIJNSLOEP.NL voor alle informatie over de mogelijkheden .