AUDIOVISUELE MIDDELEN OP LOCATIE

Tegenwoordig is goede techniek niet meer weg te denken bij uw evenement. In de Mariënhof vinden we  goed werkende techniek erg belangrijk en beseffen we dat de juiste audiovisuele middelen het succes van uw event kunnen vergroten. U mag dan ook van ons verwachten dat u wordt geïnformeerd over alle aanwezige techniek in de ruimtes die passend zijn voor uw bijeenkomst. Daarnaast zullen wij u indien gewenst adviseren over extra audiovisuele benodigdheden.

In al onze grote plenaire ruimtes is er een beamer of LED-scherm aanwezig, waar door middel van een geluidsinstallatie of ingebouwde techniek gewerkt kan worden met audio en/of video. Afhankelijk van de grootte en akoestiek van de ruimte zullen wij, indien nodig, kosteloos één handheld microfoon verzorgen. Onze locatie beschikt uiteraard ook over een goede en stabiele internetverbinding voor u en uw gasten.

Ontbreekt er iets aan uw wensen? Dan schakelen wij onze vaste techniek leverancier in. Naast extra techniek kunnen zij ook persoonlijke technische ondersteuning bieden gedurende uw programma.

sfeervolle MOGELIJKHEDEN

Verschillende ruimtes in de Mariënhof, evenals de gangen, zijn voorzien van LED-verlichting. Deze verlichting kan naar wens worden ingesteld op kleur om zo de locatie te personaliseren. Neem bijvoorbeeld de kleuren van uw huisstijl of pas de kleur aan op het thema van uw event. De ledverlichting draagt meteen bij aan de totaalbeleving!

Wilt u sfeervolle achtergrondmuziek? Geen enkel probleem, wij zullen de muziek naar wens verzorgen in de ontvangstruimte. Als u net als wij een liefhebber bent van live muziek, vraag dan eens naar de mogelijkheden voor onze huispianist.

Vaste techniekpartner

Om u van goede techniek te voorzien, werken we bij de Mariënhof werken wij met een vaste en ervaren techniekleverancier. Zij hebben jarenlange ervaring en alle benodigde audiovisuele middelen in huis om uw bijeenkomst tot een succes te maken! Al onze standaard audiovisuele middelen zijn door hen op onze locatie aangebracht en zij weten daardoor precies hoe alles werkt en wat er extra mogelijk is. Ze kunnen alle techniek voor u uit handen nemen, van een spetterend dansfeest tot een informatieve bijeenkomst. Uw wensen staan hierbij voorop.

Ons team komt regelmatig met hen samen om alle mogelijkheden te bespreken. Ook de planning van uw evenement komt hier aan bod, zodat geen enkel detail over het hoofd wordt gezien.

Prijzen

Voor meer informatie over de prijzen van onze audiovisuele middelen kunt u contact opnemen met onze verkoopadviseurs. Zij helpen u graag verder en adviseren u over de technische mogelijkheden in de Mariënhof.

 

U bepaalt zelf de sfeer

Onze innovatieve LED-verlichting is niet alleen duurzaam, maar stelt u ook in staat om de sfeer in de Mariënhof af te stemmen op uw huisstijl. Ervaar zelf wat dit kan doen met onze inspiratie-tool!