een 1,5 meter EVENT ORGANISEREN MIDDEN in NEDERLAND

Zoekt u een professionele en ervaren locatie voor het organiseren van uw evenement? Een locatie waar u en uw gasten op verantwoorde wijze en volgens de richtlijnen kunnen samenkomen?

Dan is de awardwinning locatie Mariënhof Amersfoort in Midden-Nederland, de evenementenlocatie die u zoekt! Onze locatie is helemaal opnieuw ingericht aan de hand van de nieuwe maatregelen en bij ons kunt u veilig en verantwoord uw evenement organiseren. We waarborgen de 1,5 meter afstand en hebben onze werkwijze aangepast op de huidige maatregelen.

VEILIG EN VERANTWOORD uw EVENemenT ORGANISEREN

In Mariënhof Amersfoort, onze sprankelende eventlocatie in Midden-Nederland, staat de veiligheid en gezondheid van onze gasten en opdrachtgevers altijd voorop. En in het tijdperk waar we ons nu in bevinden is dat extra belangrijk. Meer dan ooit is het belangrijk om, met de voorgeschreven 1,5 meter afstand, op elkaar te letten en met zorg voor elkaar de alledaagse bezigheden op te pakken.

Wij zien het graag als onze verantwoordelijkheid om juist de alledaagse bezigheden tot iets bijzonders te maken en denken hierover dan ook graag met u mee in de organisatie van uw event!

1,5meter-event-verantwoord-nieuwe-maatregelen-afstand tuinkamer-1,5-meter-afstand-diner

OP 1,5 METER AFSTAND SAMENZIJN

Om te zorgen dat er een gevoel van comfort kan bestaan op onze locatie tijdens het samenkomen van groepen, beloven wij met zorg voor veiligheid en gezondheid de organisatie geheel of gedeeltelijk op ons te nemen. We hebben een aangepaste werkwijze en bieden de mogelijkheid voor het live streamen van uw evenement.

Graag presenteren wij aan u onze sprankelende hygiëne beloftes waarin wij u meenemen in de maatregelen die wij met veel zorgvuldigheid zullen treffen om uw evenement tot een verantwoord succes te maken! Neem voor de specifieke mogelijkheden voor uw evenement gerust contact met ons op!

PERSOONLIJKE SERVICE EN ERVAREN TEAM

Onze schitterende erfgoedparels in Midden-Nederland hebben bijzondere verhalen te vertellen en blijven ook in de toekomst een inspiratiebron om buitengewoon bij elkaar te komen.

Achter de schermen zijn we met onze teams keihard bezig en we staan klaar  om u te verrassen met passende conceptenen sprankelende service. We voegen ook in deze tijden waarde toe aan uw zakelijke en/of privé evenement door u te ontzorgen. Ons team beantwoordt uw vragen, denkt met u mee en neemt met alle plezier zorg voor u uit handen in de organisatie.

Lees ook over het gemak en de bereikbaarheid van onze locatie voor uw gasten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vrijblijvend een offerte aanvragen
U ontvangt een copy van dit bericht