Mariënhof Amersfoort finalist nationale meeting award in categorie ‘ l locatie’

Mariënhof Amersfoort heeft zich geplaatst in de top 3 en mag zich finalist noemen van de Nationale Meeting Award 2019 in de categorie L locatie. Na twee geslaagde kwalificatierondes maakt de Mariënhof zich nu op voor de derde en laatste ronde. Op maandag 11 maart vindt de uitreiking plaats en wordt bekend welke locatie de titel in de wacht sleept.
De Nationale Meeting Award is een algemene, onafhankelijke prijs en bestemd voor de beste meeting- en eventlocatie van Nederland die uitblinkt in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap. 

MARIËNHOF AMERSFOORT IN LAATSTE RONDE

De Nationale Meeting Awards bestaat uit drie rondes en de winnaar wordt uiteindelijk bepaald aan de hand van de hoogste totaalscore. De Mariënhof heeft de eerste 2 rondes succesvol doorlopen en maakt zich op voor het locatiebezoek door de vakjury. De rondes zijn hieronder toegelicht.

  1. Ronde 1A –Toetsing op kwaliteit en ondernemerschap (aan de hand van online survey)
    Ronde 1B: toetsing op gastervaring, op basis van reviewscore op MeetingReview.
  2. Ronde 2 – Interviews top 10 per categorie door de vakjury
  3. Ronde 3 – Locatiebezoek top 3 per categorie

CONGRES- EN EVENEMENTENLOCATIE MARIËNHOF AMERFSOORT

Mariënhof Amersfoort is een buitengewone congres- en evenementenlocatie in het centrum van Amersfoort en kent ruim 500 jaar geschiedenis. Stadsklooster de Mariënhof is een warme en plek waar mensen bij elkaar komen en die u raakt. Voor alle soorten van ontmoetingen en bijeenkomsten brengen we mensen samen op een inspirerende plek en waar oprechte aandacht vanzelfsprekend is. De locatie kent 10 ruimtes, elk met een eigen verhaal, karakter en grootte. De ruimtes variëren van een grote plenaire zaal voor 240 personen tot een intieme vergaderruimte voor 10 personen.

OVER DE NATIONALE MEETING AWARD

De Nationale Meeting Award is een initiatief van Meeting Magazine, Meeting Review Vergaderhamers en CLC-Vecta. Motivatie voor deze award was het feit dat er in Nederland nog geen algemene en onafhankelijke prijs bestond voor de beste meeting- en eventlocatie. Hieruit is de Nationale Meeting Award ontstaan, welke in 2016 voor de eerste keer heeft plaats gevonden.