Mariënhof Amersfoort winnaar Nationale Meeting Award 2019

Winnaar beste Meeting- en Eventlocatie van Nederland in de categorie Large

Amersfoort, 12 maart 2019 – Mariënhof Amersfoort mag zich de winnaar noemen van de Nationale Meeting Award 2019 in de categorie Large (capaciteit tot 250 personen). Na meerdere kwalificatierondes werd gister de uitslag van de Nationale Meeting Awards bekend gemaakt in het Postillion Hotel in Amsterdam. De Mariënhof in Amersfoort mocht de award voor beste Meeting- en Eventlocatie van Nederland in haar categorie naar huis nemen.

De Nationale Meeting Award bestaat uit meerdere selectierondes en na het verzamelen van genoeg reviews, het invullen van de online survey, een uitgebreid jury-interview én een locatiebezoek, werden gister de winnaars van de Nationale Meeting Award 2019 bekendgemaakt. In totaal werden vijf prijzen in vijf categorieën uitgereikt, verdeeld op basis van capaciteit.

Juryvoorzitter Tamar Nijenhuis: “Alledrie de locaties hebben erg hun best gedaan en hebben veel te bieden. Maar bij Mariënhof begint de beleving op het moment dat je er binnenstapt. Zo hing de gang vol met ballonnen en kregen we een hapje geserveerd gebaseerd op ons karakter. Het contact is persoonlijk en er wordt heel goed met je meegedacht. De locatie zelf is zeer geschikt voor een congres of meeting en de historische uitstraling combineert bovendien prachtig met de moderne invloeden en accenten.”

Pieter Aalbers en Adriaan Derksen, pandbewaarders van de Mariënhof en eigenaren van The Attention Group: ‘’Wij zijn bijzonder trots op deze locatie en ons team. De afgelopen jaren hebben we hard gewerkt om waarde toe te voegen voor onze gasten en opdrachtgevers. We hebben vele concepten ontwikkeld en het pand ondergaat momenteel een restauratie en restyling om de Mariënhof bestendig te maken voor de toekomst. We kunnen niet wachten tot eind deze maand de locatie weer gereed is voor evenementen en we weer dagelijks het verschil kunnen maken.’’

Over de Nationale Meeting Award

De Nationale Meeting Award is een initiatief van Meeting Magazine, Meeting Review Vergaderhamers en CLC-Vecta. Het is dé onafhankelijke award voor de beste meeting- en eventlocaties van Nederland die uitblinken in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap. Dit jaar is de Nationale Meeting Award voor de vierde keer uitgereikt.